Χιμένεθ: ''Να είμαστε γενναίοι και περήφανοι στο Σαν Σίρο''


Ο Μανόλο Χιμένεθ γνωρίζει ότι η ΑΕΚ έχει μπροστά της μια αρκετά απαιτητική και δύσκολη αποστολή, αντιμετωπίζοντας τη Μίλαν στην έδρα της για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ωστόσο, ο Ισπανός τόνισε στις δηλώσεις του ότι η ομάδα θα πρέπει να παίξει χωρίς φόβο αλλά με πάθος στο Μιλάνο και να δείξει σε όλους ότι αξίζει να προχωρήσει στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ:

Για

την αναμέτρηση με τη Μίλαν: ''Αυτό που πρέπει να εχουμε είναι διάθεση, να είμαστε ικανοποιημένοι που βρισκόμαστε στους ομίλους. Να μην παίξουμε με φόβο, γιατί ξέρουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε και να χάσουμε πάρα πολλά. Αυτος ο αγώνας είναι πάρα πολύ σημαντικός για την ΑΕΚ. Είναι ένα παιχνίδι σημαντικό. Είναι μια προσπάθεια που κάναμε κατά τη διάρκεια της σεζόν, τώρα ερχεται η ανταμοιβή. Φυσικά και μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Πρέπει να τα κάνουμε όλα καλά. Αν δεν κατά κάνουμε πάρα πολύ καλά μπορεί να μη φύγουμε με θετικό αποτέλεσμα. Οποιοδήποτε λάθος μπορεί ο αντίπαλος να το εκμεταλλευτεί. Αν μπούμε με φόβο τότε θα χάσουμε. Πρέπει να μπούμε δυνατά, με γενναιότητα και να μπαίνουμε δυνατά σε κάθε διεκδίκηση της μπάλας''.

Για το θέμα που υπάρχει στην άμυνα: ''Θέλω να σας ευχαριστήσω για την ερώτηση γιατί η μείωση της απόδοσης της ομάδας ίσως να είχε να κάνει με την απουσία των Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, ενώ ο Λαμπρόπουλος έλειπε καιρό. Η αλήθεια είναι πως περιμένουμε να επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές. Είναι στο… παραπέντε να γυρίσουν Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι.Είναι προφανές ότι έχουμε θέμα στην άμυνα. Θα προσπαθήσω να κάνω κάτι, όπως έκανα με τον Αστέρα, αλλά δεν μας βγήκε. Δεν εχουμε πολλές λύσεις στην άμυνα. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα βγούμε 11 άτομα να… κρεμόμαστε μπροστά από ττο γήπεδο, γιατί σεβόμαστε την ΑΕΚ. Ειμαστε μεγάλη ομάδα, θα πρέπει να παίξουμε με περηφάνια, με γενναιότητα, ειμαστε ανάμεσα στους καλύτερους, συνεχίζουμε στην Ευρώπη κι αυτό πρέπει να δείξουμε''.

Keywords
Τυχαία Θέματα