Μπέσνικ Χάσι: στον Ολυμπιακό το σκέφτονται πια


Στον Ολυμπιακό βλέπουν πως η ομάδα χρειάζεται ηλεκτροσόκ ενόψει της δύσκολης συνέχειας που έρχεται και με δεδομένο ότι με την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League δεν είναι και το καλύτερο δυνατό να χάνεται βαθμολογικό... έδαφος.

Ο Μπέσνικ Χάσι έχασε μεγάλο μέρος της πίστωσής του στην πρεμιέρα του Champions League

και συνεχίζει να χάνει για τα καλά πόντους στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας και ενώ φυσικά παίζει τον ρόλο του ότι τώρα δέχεται ακόμα πιο έντονη κριτική από σημαντική πια μερίδα του κόσμου και εξακολουθεί να μην γίνεται αποδεκτός.

Το προσεχές και... άμεσο διάστημα σαφώς και είναι και θεωρείται καθοριστικό. Από τον Ολυμπιακό πάντως δεν προέκυπτε μέχρι τα ξημερώματα Κυριακής κάτι για το θέμα προπονητή (σ.σ. και ούτε και οριστική απόφαση προφανώς) και ενώ στον πειραϊκό σύλλογο σαφώς και δεν περίμεναν τέτοια εικόνα και αυτό το αποτέλεσμα με Αστέρα... Υπάρχει ένα... παράθυρο πάντως το deadline του Χάσι να είναι το ματς με την ΑΕΚ... Θυμίζουμε πως πρόκειται για έναν τεχνικό που του έγιναν όλα τα μεταγραφικά... χατήρια. Και αυτό επίσης παίζει τον ρόλο του.

Τέλος και οι δηλώσεις του μετά από αγώνες δεν τον... βοηθούν ενώ από χθες υπάρχουν πηγές ότι στον Ολυμπιακό... τσεκάρουν ήδη τα περί διάδοχης κατάστασης.

Keywords
Τυχαία Θέματα