Μπαράζ λουκέτων στα νησιά για μη έκδοση αποδείξεων


Συνεχίζονται οι έλεγχοι της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) στους τουριστικούς προορισμούς, βγάζοντας νέα «λαβράκια».

Λουκέτα 96 ωρών, δηλαδή για τέσσερις ημέρες, λόγω υποτροπής επιβλήθηκαν σε καφέ- αναψυκτήριο στη Σπιναλόγκα και σε ψαροταβέρνα στο κέντρο της Ρόδου. Λουκέτα 48 ωρών επιβλήθηκαν σε γνωστό εστιατόριο στη Νάουσα της Πάρου και σε μπαρ στην Ίο.

Πρόστιμο επέβαλαν οι εφοριακοί σε τουριστικό λεωφορείο που εκτελεί το δρομολόγιο Αθήνα- Κινέτα για μπάνια καθότι δεν είχε εκδώσει 38 εισιτήρια,

αλλά και σε πολυτελή ενοικιαζόμενα στην Οία Σαντορίνης για μη έκδοση αποδείξεων 1.000, 1.100 και 500 ευρώ.

«Καμπάνα» έπεσε και σε ενοικιαζόμενα στο Φηροστεφάνι για μη έκδοση αποδείξεων 900,250 και 170 ευρώ, ενώ πρόστιμο επιβλήθηκε και σε επιχείρηση ενοικίασης ομπρέλων και δραστηριοτήτων με αλεξίπτωτο στο Πρασονήσι Ρόδου.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Εφοριακών Γιάννης Χατζησαλάτας, έκανε δραματική έκκληση προς την Πολιτεία να προστατέψει τους ελεγκτές, με αφορμή περιστατικό στο οποίο επιχειρηματίας φέρεται να πυροβόλησε κατά συναδέλφων του.

Από την πλευρά του ο ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής προανήγγειλε αυστηροποίηση του νομικού πλαισίου για την προστασία των ελεγκτών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Keywords
Αναζητήσεις
λεωφορειο με δρμολογιο αθηνα κινετα χωρις αποδειξεις
Τυχαία Θέματα