Ασημακοπούλου: Η κυβέρνηση ευθύνεται για το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης

12:06 7/3/2017 - Πηγή: Pagenews

Ευθύνες στην κυβέρνηση για την καθυστέρηση στη διαπραγμάτευση επέρριψε η βουλευτής της ΝΔ Άννα Ασημακοπούλου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού/ Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9Fm».


«Πάντα έτσι ήταν, οι δανειστές είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία και θέλουν να πάρουν τα λεφτά τους πίσω. Από εκεί και πέρα συζητούν με την κυβέρνηση όσα έχουν συμφωνηθεί, το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης όμως είναι θέμα της κυβέρνησης που κάθεται στην άλλη πλευρά του τραπεζιού» είπε η κ. Ασημακοπούλου, για να προσθέσει ότι όσο (η κυβέρνηση)

δεν φέρνει αποτέλεσμα όχι μόνο για τον λογαριασμό που τον πληρώνουν οι πολίτες και μεγαλώνει κάθε μέρα, αλλά δεν φέρνει και αποτέλεσμα που βγάζει τη χώρα από το τέλμα.


Η βουλευτής της ΝΔ σχολιάζοντας τα χθεσινά αποτελέσματα της ΕΛΣΤΑΤ, σημείωσε: «έδειξαν -την ώρα που μιλούσε ο πρωθυπουργός για ανάπτυξη- ότι κλείνουμε δεύτερη χρονιά με ύφεση, ενώ συγκριτικά το δ΄τρίμηνο του 2016 πρόκειται για τη χειρότερη απόδοση της ελληνικής οικονομίας από το 1998, δηλαδή έχουμε έρθει πίσω 20 χρόνια».


«Όσο κυβερνούν αυτοί οι άνθρωποι τα πράγματα θα χειροτερεύουν» υποστήριξε και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η αγορά και εν γένει η πραγματική οικονομία. «Οι μόνοι που δεν μιλάνε είναι όσοι βολεύτηκαν (προσωρινά) ρουσφετολογικά στο δημόσιο» συμπλήρωσε η βουλευτής της ΝΔ εκφράζοντας την άποψη ότι με αυτό τον τρόπο δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ανακάμψει η οικονομία.

Keywords
Τυχαία Θέματα