Άρης - ΑΕ Καραϊσκάκης 0-0: Νέα γκέλα για τον Άρη


Άρης - ΑΕ Καραϊσκάκης 0-0: Έχασε βαθμούς στο ''Κλεάνθης Βικελίδης'' ο Άρης, μένοντας για τρίτη φορά φέτος στο ''μηδέν'' στην αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης, πραγματοποιώντας κάκιστη εμφάνιση στο πρώτο μέρος. Τίποτα δεν άλλαξε στο δεύτερο κομμάτι του ματς, παρά την αφύπνιση των γηπεδούχων.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Άρης θέλησε να μπει δυναμικά και να πετύχει ένα γρήγορο γκολ,

ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν αρκετά καλά στημένοι στα μετόπισθεν, απαγορεύοντας την εύκολη πρόσβαση στα καρέ τους. Η πρώτη φάση για τον Άρη ήρθε στο 19ο λεπτό, όταν ο Ντούνης δοκίμασε το πόδι του, αλλά ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων έδιωξε σε κόρνερ.

Οι παίκτες της ΑΕ Καραϊσκάκης μάλιστα θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, χάνοντας τρεις καλές ευκαιρίες, με τον Λουκίνα στο 10ο και στο 27ο λεπτό, με τον Καντιμοίρη να διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ, ενώ στο 33ο λεπτό, ο Μακρίδης σούταρε ελάχιστα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης συνέχιζε να προβληματίζει στην επίθεση, δημιουργώντας την πρώτη ουσιαστική φάση του στο 69ο λεπτό, με την κεφαλιά του Μπαργκάν να περνά ελάχιστα δίπλα από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων. Ο Μπαργκάν προσπάθησε να απειλήσει στο 80ο λεπτό, αλλά δεν τα κατάφερε, ενώ στο 94ο λεπτό, ο γκολκίπερ Μέλκας έβγαλε με υπερένταση το σουτ του Βαλεριάνου...

Keywords
Τυχαία Θέματα