Αποκάλυψη Pagenews.gr: Το Big Brother στο μυαλό των καναλιών


Το Survivor επέστρεψε στον τηλεοπτικό "αέρα" της Ελλάδας και προκάλεσε πανικό. Μετά από αρκετά χρόνια ο ΣΚΑΪ πήρε το ρίσκο να κάνει δεκτή την πρόταση που έγινε σε όλα τα κανάλια πριν από λίγους μήνες και κατάφερε να βάλει στα σπίτι των Ελλήνων ένα reality που τα νούμερά του φέρνουν ίλιγγο, αφού έχει φτάσει σε σημείο να "χτυπάει" μέχρι και 75% τηλεθέαση.

Η συγκεκριμένη επιτυχία φέρνει στο μυαλό των υπόλοιπων καναλαρχών σκέψεις για το πως θα μπορούσαν

και αυτοί να κάνουν τη διαφορά στο τηλεοπτικό τοπίο και την επόμενη σεζόν να φέρουν απέναντι στο Survivor (το οποίο θα προβληθεί και του χρόνου απ' τον ΣΚΑΪ) ένα πρόγραμμα που θα τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού. Έστω κι αν δεν θα έχει την ίδια δράση ή αθλήματα, όπως το Survivor.

Και αυτή η σκέψη αφορά - μεταξύ άλλων - και το Big Brother. Ένα reality... κουτσομπολιού, που την πρώτη φορά όμως που είχε προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση έκανε ανάλογα νούμερα με αυτά που κάνει τώρα το Survivor. Ποιος ξεχνάει, άλλωστε, τον Τσάκα και τον Πρόδρομο ή την Άσπα Τσίνα;

Η γιγάντωση των social media, μάλιστα, είναι εκείνη που σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν άνθρωποι της τηλεόρασης μπορεί να γιγαντώσει ένα τηλεοπτικό προϊόν. Αν, για παράδειγμα, επανέλθει το Big Brother στην ελληνική τηλεόραση, θα συζητηθεί τόσο πολύ στα social media που θα "αναγκάσει" τον κόσμο να ασχοληθεί μαζί του.

Πληροφορίες του Pagenews.gr από το χώρο των media αναφέρουν ότι ήδη έχουν γίνει οι πρώτες κουβέντες για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο και αν δεν προκύψει κάποιο άλλο reality που να μπορεί να "σταθεί" απέναντι στον "τυφώνα Survivor", τότε ο "μεγάλος αδερφός" έχει πολλές πιθανότητες να επανέλθει στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Keywords
Τυχαία Θέματα