Αποφασίζει ο Παναθηναϊκός για Περπέρογλου και Λοτζέσκι

15:54 6/8/2017 - Πηγή: Pagenews

Ο Παναθηναϊκός Superfoods βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση του ρόστερ του. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός των νταμπλούχων Ελλάδας έχει εξελιχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς ο Τσάβι Πασκουάλ και οι συνεργάτες του έχουν ήδη στα χέρια τους τα βασικά... εργαλεία του ρόστερ.

Μέχρι στιγμής, οι έξι φορές Πρωταθλητές Ευρώπης έχουν προχωρήσει στην απόκτηση των Λούκας Λεκαβίτσιους, Ίαν Βουγιούκα, Θανάση Αντετοκούνμπο,

Ζακ Όγκαστ, Μάρκους Ντένμον και Κωνσταντίνου Μήτογλου. Ο Παναθηναϊκός Superfoods κάλυψε «τρύπες» που υπήρχαν στο περσινό ρόστερ, ενίσχυσε σε σημαντικό βαθμό τον ελληνικό κορμό της ομάδας (κάτι που ήταν ένα από τα προαπαιτούμενα του Τσάβι Πασκουάλ για τη φετινή σεζόν) και πρόσθεσε μονάδες που μπορούν να αποτελέσουν βασικά «γρανάζια» και κομμάτια του παζλ της ομάδας.

Πλέον, οι νταμπλούχοι Ελλάδας κινούνται για την απόκτηση ενός γκαρντ/φόργουορντ, που θα μπορεί να καλύψει τις θέσεις «2» και «3» και ουσιαστικά θα αντικαταστήσει τον Τζέιμς Φελντέιν, που εδώ και λίγες μέρες ανήκει στον Ερυθρό Αστέρα.

Τις τελευταίες μέρες, οι «πράσινοι» κινούνται δυναμικά στην αγορά και φαίνεται πως έχουν καταλήξει στις περιπτώσεις που θα μπορούσαν να ταιριάξουν και να... κουμπώσουν ιδανικά στο ρόστερ της χρονιάς που μας έρχεται.

Ένα από τα ονόματα που έχουν... προκριθεί για τον Τσάβι Πασκουάλ είναι και αυτό του Στράτου Περπέρογλου. Ο έμπειρος φόργουορντ παραμένει στην «δεξαμενή» των free agent, γνωρίζεται άριστα με τον Τσάβι Πασκουάλ (από την κοινή θητεία τους στη Μπαρτσελόνα, την σεζόν 2015/2016) και καλύπτει τις προϋποθέσεις που έχουν τεθεί από το τεχνικό επιτελείο για την τελευταία μεταγραφή της ομάδας.

Ωστόσο, ο «Πέρπε», ο οποίος βρίσκεται στα «ραντάρ» και της Μπασκόνια σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Άνταμ Χάνγκα, δεν είναι η μοναδική περίπτωση που εξετάζεται από τον Παναθηναϊκό Superfoods. Οι υπέυθυνοι της ομάδας έχουν και άλλα ονόματα στη λίστα τους, όπως αυτό του Ματ Λοτζέσκι.

Ο έμπειρος φόργουορντ είναι ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Μπαρτσελόνα, ωστόσο οι «Μπλαουγκράνα» έχουν ως πρώτη επιλογή τον Άνταμ Χάνγκα. Έτσι, μέχρι να ολοκληρωθεί η υπόθεση του Ούγγρου άσου, ο «Λότζο» παραμένει... stand by, ενώ ανάμεσα στον έμπειρο άσο και τον Παναθηναϊκό Superfoods υπάρχει σύγκλιση, σε ότι αφορά το ενδεχόμενο συνεργασίας ενόψει της νέας σεζόν.

Όπως και να έχει, ο Παναθηναϊκός Superfoods «φορτσάρει» για την απόκτηση του παίκτη που θα «κλείσει» τις φετινές μεταγραφικές κινήσεις και θα διαμορφώσει ολοκληρωτικά το ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν. Είναι σίγουρο πάντως πως οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές και οι εξελίξεις θα... τρέξουν άμεσα για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα