ΑΟΧ Κισσαμικός - Ολυμπιακός 1-1: Τυπική εμφάνιση στα Χανιά


ΑΟΧ Κισσαμικός - Ολυμπιακός 1-1: Πρωτιά για τον Ολυμπιακό στον Όμιλο του Κυπέλλου, έστω κι αν η τελευταία εμφάνιση των ''ερυθρολεύκων'' στη φάση δεν συνοδεύτηκε με νίκη. Οι παίκτες του Λεμονή άνοιξαν το σκορ με τον Ούρος Τζούρτζεβιτς στο 30ο λεπτό, με τον Σέρβο να έχει δοκάρι στις καθυστερήσεις και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 68ο λεπτό

με τον Αποστολίδη, αλλά να μένουν εκτός συνέχειας.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν... άνετα και επιθετικά από το πρώτο λεπτό, ψάχνοντας τρόπους να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες τους. Η πρώτη στο ματς άνηκε στον Κισσαμικό, με τον Βρεττό να μη μπορεί να νικήσει τον Καπίνο από θέση τετ-α-τετ (4'). Η απάντηση του Ολυμπιακού ήρθε στο 9ο λεπτό, όταν ο Καρσελά είδε το σουτ του να αναχαιτίζεται από τον Παπαδόπουλο και στη συνέχεια ο Ανδρούτσος αστόχησε προ κενής εστίας. Εν τέλει, η λύση για τον Ολυμπιακό ήρθε στο 30ο λεπτό. Ο Μπεν έκανε τη σέντρα, κεφαλιά πάσα του Ζιλέ στον Τζούρτζεβιτς και ο Σέρβος φορ με προβολή προ κενής εστίας σημειώνει το 0-1.ο Ζιλέ με κεφαλιά έστρωσε στον Τζούρτζεβιτς και εκείνος με προβολή άνοιξε το σκορ (0-1, 30').

Η ομάδα του Λεμονή θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλα τέρματα, αλλά ο σκόρερ Τζούρτζεβιτς είδε την κεφαλιά που έπιασε στη φάση του 34ου λεπτού να καταλήγει στο δοκάρι του Κισσαμικού. Στην επανάληψη, οι ''ερυθρόλευκοι'' παρέμειναν σε... mood επίθεσης, δίνοντας την ευκαιρία στον Κισσαμικό να διεκδικήσει με μεγαλύτερες αξιώσεις την ισοφάριση, βρίσκοντάς τη εν τέλει στο 68ο λεπτό. Ο Αποστολίδης δοκίμασε το πόδι του, ο Καπίνο δεν υπολόγισε καλά τη φάση με αποτέλεσμα να δει τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του. Στη συνέχεια, ο Ούρος Τζούρτζεβιτς, ο οποίος ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις έχασε τρεις καλές στιγμές για το 2-1, με αποκορύφωμα το δοκάρι (2ο του στο ματς) στις καθυστερήσεις. Φάση που ''σφράγισε'' την ισοπαλία ως τελικό αποτέλεσμα στα Χανιά, το οποίο έδωσε την πρωτιά στον Ολυμπιακό και άφησε τον Κισσαμικό εκτός συνέχειας του θεσμού.

Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Τόλι, Σερβιλάκης, Παντελάκης, Ζιούλης, Μεγαρίτης, Γκίνη, Αποστολίδης, Βρεττός (84’ Μπακάνιν), Χαλκιαδάκης (73’ Ντάγκρας), Νικόλτσης (61΄ Τασιούλης)

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Καπίνο, Λάμπρου (76’ Σισέ), Νικολάου, Ένχελς, Φιγκέιρας, Μάρτινς, Ζιλέ, Ανδρούτσος (79’ Μάριν), Καρσελά, Μπεν, Τζούρτζεβιτς

Keywords
Τυχαία Θέματα