Αντιδράσεις από τους δικαστές για τις νέες προκλήσεις Πολάκη

21:19 4/7/2017 - Πηγή: Pagenews

Έντονη είναι η δυσφορία του δικαστικού και εισαγγελικού κόσμου για τις επιθέσεις εναντίον τους μέσω προσωπικών αναρτήσεων του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, οι οποίες όπως αναφέρουν, έχουν δυστυχώς την πλήρη κάλυψη του ίδιου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Για σχέδιο κυβερνητικής πολιτικής, έκανε λόγο, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και τον Ηλία Κανέλλη,

ο Βασίλης Μαρκής, επίτιμος αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, και σύμβουλος δικαιοσύνης του Σταύρου Θεοδωράκη, αναφερόμενος στις επιθέσεις κυβερνητικών στελεχών εναντίον δικαστικών λειτουργών, μετά και το τελευταίο κρούσμα με τον Παύλο Πολάκη.

Ο κ. Πολάκης έχοντας πλέον την στήριξη του κ. Τσίπρα μέσω του προφίλ του στο facebook, κατηγόρησε το Συμβούλιο της Επικρατείας ότι «κουκουλώνει την ληστεία της δεκαετίας του εκσυγχρονισμού, των Ολυμπιακών Αγώνων, των εξοπλισμών και του πάρτυ στην Υγεία».

Ακόμη και χθες, στη συζήτηση στη Βουλή για την Οικονομία, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας βρήκε την ευκαιρία να αναφερθεί για μια ακόμη φορά επικριτικά στη Δικαιοσύνη υποστηρίζοντας αυτή τη φορά ότι οι δικαστές θα πρέπει να ακολουθούν το κοινό περί Δικαίου αίσθημα. «Να επιχαίρετε ως κόμμα για απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που απαλλάσσει λίστες φοροφυγάδων καταπατώντας κάθε έννοια περί κοινού Δικαίου αισθήματος» είπε ο κ. Πολάκης.

Νέες βολές κατά του Συμβουλίου της Επικρατείας εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης

Με νέα ανάρτησή του τα ξημερώματα της Τρίτης, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιτέθηκε και πάλι στο ΣτΕ το οποίο κατηγορεί ότι έρχεται να «κουκουλώσει τη ληστεία της δεκαετίας του εκσυγχρονισμού των Ολυμπιακών Αγώνων, των εξοπλισμών και του πάρτι στην Υγεία».

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Τώρα που διαθέτουμε το μηχανισμό και την τεχνολογία για να πιάσουμε τους φοροφυγάδες(με το σύστημα διασταύρωσης στοιχείων εισοδημάτων-καταθέσεων που έφτιαξαν και ολοκλήρωσαν σε ενα χρόνο τα στελέχη του Υπ οικονομικών ) ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΤΕ να κηρύξει αντισυνταγματικό τον έλεγχο αν υπερβαίνει την πενταετία . ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ,ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ,ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΤΥ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!!!!!!!!

Πείτε μου τώρα για εξελίξεις στο "νομικό πολιτισμό " που είμαι αστοιχείωτος, περί δικαιοκρατικών εγγυήσεων και λοιπά κολοκυθιά τούμπανα που τα θυμήθηκαν ΤΩΡΑ που κινδυνεύουν οι "πυλώνες του έθνους " που είναι στις λίστες!!! Αλλά όπως είπε και σήμερα ο Αλέξης "το καλό το παληκάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι"......................

Keywords
Τυχαία Θέματα