Ανατριχιαστικό: "Αν μια μέρα η ταχύτητα με σκοτώσει, εσύ μην κλάψεις γιατί εγώ γελούσα"


Όλη η Ελλάδα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, όπου τέσσερα παιδιά ηλικίας από 17 έως 19 ετών έχασαν τη ζωή τους στις 3:40 τα ξημερώματα, ενώ ο πέμπτος φίλος τους δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι πέντε έφηβοι, που ήταν φίλοι από το δημοτικό μέχρι και το Επαγγελματικό Λύκειο, είχαν βγει βόλτα με το αυτοκίνητο όταν επιστρέφοντας

και για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, το αυτοκίνητο βγήκε από το δρόμο και προσέκρουσε πάνω στον τοίχο κόβωντας το νήμα της ζωής των τεσσάρων φίλων.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή με τους κατοίκους της περιοχής, που όπως λένε το σημείο προσφέρεται για «κόντρες», να πετάγονται από τα κρεβάτια τους.

Ανατριχιάζει η ανάρτηση που είχε κάνει μόλις πέντε μήνες πριν ο ένας εκ των τεσσάρων νεαρών που έχασαν τη ζωή τους. "Αν μια μέρα η ταχύτητα με σκοτώσει, εσύ μην κλάψεις, διότι εγώ εκείνη την ώρα γελούσα", είχε γράψει στο facebook, πάνω από μια φωτογραφία που τον έδειχνε στο τιμόνι μιας Mercedes.

Διασωληνωμένο το πέμπτο παιδί

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το πέμπτο άτομο που επιβίωσε της σύγκρουσης είναι τελικά ένας ακόμη νεαρός και όχι νεαρή όπως μεταδόθηκε τις πρώτες ώρες.

Ο νεαρός έχει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, και αιμάτωμα στον θώρακα και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Ο νεαρός είναι διασωληνωμένος και σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, ενώ οι γιατροί περιμένουν να παρέλθει το πρώτο 24ωρο προκειμένου να κάνουν εκτίμηση για την κατάσταση της υγείας του.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το δυστύχημα:

"Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (28-03-2017), στην περιοχή του Ευόσμου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 17χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, προσκρούοντας αρχικά σε τσιμεντένιο κράσπεδο και στη συνέχεια σε τσιμεντένιο τοίχο περίφραξης, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του ανωτέρω οδηγού και τριών συνεπιβατών του (ημεδαποί ηλικίας 17,17 και 19 ετών), καθώς και τον σοβαρό τραυματισμό έτερου επιβάτη του οχήματος (17χρονος ημεδαπός). Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Τμήμα Τροχαίας Θεσσαλονίκης".

Στη Βουλή το πρωί, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τη μνήμη των νέων παιδιών που χάθηκαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα