Αλεξανδρούπολη: Πάλι στα χέρια της αστυνομίας η "μαϊμού" καλόγρια


Η 55χρονη "μαϊμού" καλόγρια είχε αφεθεί ελεύθερη μόλις ένα 24ωρο πριν. Οι άνδρες της αστυνομίας στην Αλεξανδρούπολη την είχαν συλλάβει καθώς γύριζε στον Έβρο φορώντας ράσα μοναχής και έβγαζε «μεροκάματο» διαθέτοντας προς πώληση διάφορα εκκλησιαστικά είδη, χωρίς τη νόμιμη άδει.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ορεστιάδας είχε ασκήσει για πολλοστή φορά δίωξη για αντιποίηση, απόπειρα απάτης και άσκηση πλανόδιου εμπορίου χωρίς άδεια στην 55χρονη Ελληνίδα, της όρισε δικάσιμο και

την άφησε ελεύθερη.

Είχε προηγηθεί η σύλληψή της από άνδρες της Ασφάλειας Ορεστιάδας που την εντόπισαν σε μια κοινότητα της περιοχής να προσποιείται την καλόγρια και βρήκαν στην κατοχή της 13 εκκλησιαστικές εικόνες, 17 ξύλινους σταυρούς, ένα ξύλινο κομποσχοίνι, αλλά και 47,95 ευρώ που είχε ήδη βγάλει πουλώντας ανάλογα είδη σε ανυποψίαστους πιστούς.

Μόλις αφέθηκε ελεύθερη, όμως, συνέχισε το... έργο της με αποτέλεσμα να συλληφθεί ξανά, αυτή τη φορά στην Αλεξανδρούπολη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. όταν αποπειράθηκε να εξαπατήσει μια 38χρονη πουλώντας της εκκλησιαστικά είδη! Στην κατοχή της βρέθηκαν τρεις εκκλησιαστικές εικόνες, τέσσερα σταυρουδάκια και 75 ευρώ που είχε προλάβει να «βγάλει». Σε βάρος της σχηματίστηκε μια ακόμη δικογραφία και ορίστηκε άλλη μια δικάσιμος.

Keywords
Τυχαία Θέματα