Αλέφαντος: "Ποιος Αραούχο, σιγά τον παίκτη"!


​Τέρατα και σημεία γίνανε. Από μπάλα τίποτα ως το σημείο που έγιναν τα επεισόδια, θα έμεναν με ακόμα λιγότερους παίκτες λόγω των αποβολών, πολύ δύσκολα θα μπορούσε να ισοφαρίσει ο ΠΑΟΚ. Την πάτησε άσχημα ο Παναθηναϊκός που ήταν καλύτερος όσο παιζόταν ποδόσφαιρο, και είχε και υπέρ του σκορ.

Σώθηκε ο ΠΑΟΚ από τη διακοπή του αγώνα. Πολύ πεσμένο τον βλέπω στα πλέι οφ,

δεν είχε τους κυνηγούς να απειλήσει, λίγος ήταν.

Εγώ νομίζω ότι το χτύπημα στον Ίβιτς δεν ήταν τόσο δυνατό, από την εμπειρία μου τόσα χρόνια. Αυτή είναι η γνώμη μου. Το μεγαλοποιήσανε.

Παρακολουθώ αυτά που γίνονται και σκέφτομαι πώς κατάντησε έτσι αυτή η συμμαχία. Αυτοί έχουν φαγωθεί περισσότερο και απ' ότι τρώγονταν με τον Ολυμπιακό.

Ο Σαββίδης βούτηξε το κύπελλο και το πανηγύριζε σαν τρελός χωρίς μια λέξη για τη σφαγή της διαιτησίας, ανταλλάζουν καθημερινά μπηχτές και ύβρεις με τον Παναθηναϊκό, και τώρα έκανε τα πάντα ο ΠΑΟΚ για να τιμωρηθεί σκληρά ο Παναθηναϊκός με αφαίρεση βαθμών. Και δεν τον νοιάζει τίποτα τον Σαββίδη για τους συμμάχους του.

Ωραίες συμμαχίες. Αν έχεις τέτοιες συμμαχίες τι τους θέλεις τους εχθρούς! Αυτοί δεν χρειάζονται τον Ολυμπιακό να τους εξοντώσει, εξοντώνονται μεταξύ τους!

ΑΕΚ-Πανιώνιος έκανε μεγάλα λάθη ο Χιμένεθ. Σε ένα ματς τα πάει καλά, στο επόμενο τα κάνει σαλάτα. Πετάει τον Αραούχο στα άκρα, τι να σου κάνει εκεί, δεν έχει ταχύτητα, και βάζει σέντερ φορ τον Πέτκχαρτ, πεθάνανε αυτά τα φορ στο ποδόσφαιρο.

Δεν θέλω Αραούχο στον Ολυμπιακό, σιγά τον παίκτη έλεγα και όταν ήταν στα πάνω του.

Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που όλοι οι παίκτες είναι του 7 αλλά παίζουν σαν στρατιώτες για την πατρίδα τους! Τι πάτε και σηκώνετε την μπάλα ρε ΑΕΚτσήδες; Δεν βλέπετε ότι ο Πανιώνιος έχει Ρισβάνη και Οικονόμου πίσω;

Οι αναγνώστες ξέρουν ότι εγώ έλεγα ύμνους για τον Ρισβάνη όταν δεν τον έβαζαν να παίζει στον Παναθηναϊκό και ήταν πολύ μικρός. Σε κάθε στήλη μίλαγα για αυτόν. Όπως και για τον Καπίνο που ήταν επίσης αδυναμία μου και τα έλεγα όταν δεν τον έβαζαν στον Παναθηναϊκό. Και τελικά θα είναι και οι δύο στον Ολυμπιακό...

Σε αυτό το ματς ήθελε Χριστοδουλόπουλο, Πατίτο, να τον τρέξεις τον Ρισβάνη.

Ο Πανιώνιος κλεινόταν πίσω και σου έδινε επίτηδες χώρο, έπεσες στην παγίδα του, είναι γρήγορος στην κόντρα.

Ο Μασούρας μου αρέσει, φεύγει από πίσω μπρος σαν εξτρέμ και γίνεται και μπακ να πιάνει τον αντίπαλο. Ο Μπεν γρήγορος, ο Γεσίλ γρήγορος, με ταχύτητα αυτοί οι τρεις συν τον Μασούντ που δεν έχει ταχύτητα αλλά είναι μπαλαδόρος, φεύγει με 4 μπροστά στις αντεπιθέσεις.

Μέχρι σήμερα να έπαιζαν το ματς, δεν θα τους είχε κάνει γκολ η ΑΕΚ! Θέλει καλές μεταγραφές η ΑΕΚ. Φαινόταν πολύ μεγάλη η απουσία του Μάνταλου.

Τον Ρισβάνη αν τον προσέξουν στον Ολυμπιακό, μπορούν να τον φτιάξουν πολύ καλό στόπερ. Έχει γίνει χαλύβδινος, πάντα ήξερε καλή μπάλα, πλέον κάνει δυνατές προβολές, έχει κεφάλι, είναι ογκόλιθος στον Πανιώνιο. Το μόνο που θέλει είναι να δουλέψει λίγο παραπάνω εξειδικευμένα στην έκρηξή του.

Πηγή: sportdog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα