Αλαφούζος τέλος: Ο Ουζουνίδης δήλωνε πως ο πρόεδρος θα στηρίξει, 2 ώρες πριν την αποχώρηση


Απίστευτα πράγματα στον Παναθηναϊκό. Δύο ώρες πριν από το τέλος Αλαφούζου από την κορυφή της διοικητικής πυραμίδας, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δήλωνε... αισιόδοξος πως ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα στηρίξει την ομάδα.

"Όταν κάναμε τον σχεδιασμό και τις κινήσεις, όλες ήταν με τη σύμφωνη γνώμη του προέδρου. Δεν κάναμε κάποια κίνηση έχοντας στο μυαλό μας ότι δεν μπορούμε να πάρουμε τον τάδε παίκτη επειδή θα ξεφύγουμε από το μπάτζετ.

Για όλα ήταν ενημερωμένος ο πρόεδρος και

ήταν αυτός που στο τέλος της μέρας έδινε την εντολή στο αν θα προχωρήσουμε σε μια κίνηση ή όχι. Απ' τη στιγμή που συνέβαινε αυτό πιστεύω ότι θα είναι συνεπής και δεν θα έχουμε προβλήματα. Μπορεί τα πράγματα να φαίνονται δύσκολα, αλλά θεωρώ ότι ως προς τις υποχρεώσεις του θα είναι σωστός προς την ομάδα έτσι ώστε όλο αυτό το διάστημα που θα ακολουθήσει για να μην έχουμε προβλήματα".

Αυτές ήταν οι κουβέντες του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος βλέπει και αυτός απ' την πλευρά του πως ίσως... γκρεμιστεί όλο το οικοδόμημα που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να χτίστει και να στηρίξει.

Keywords
Τυχαία Θέματα