Αυτόν θέλει να φέρει στον Ολυμπιακό ο Σφαιρόπουλος


Ο Ολυμπιακός έχει κάνει την δική του υπέρβαση στην Ευρωλίγκα, αφού στο τέλος του πρώτου γύρου έχει 11 νίκες και 4 ήττες. Απολογισμός κάτι παραπάνω από εντυπωσιακός, αν αναλογιστούμε ότι αντιμετώπισε (και αντιμετωπίζει) τον έναν τραυματισμό μετά τον άλλο.

Κυρίως το πρόβλημά του είναι στην θέση «4», όπου έχουν τεθεί από την αρχή της σεζόν μέχρι τώρα νοκ-άουτ ο Τιλί με τον Αγραβάνη, ενώ ο Πρίντεζης έχει χάσει τα τελευταία παιχνίδια. Ο Κάιλ Ουίλτζερ προσπαθεί όσο του επιτρέπει η όχι μεγάλη του εμπειρία,

ο Ιωάννης Παπαπέτρου δίνει το κάτι παραπάνω, και έτσι δεν έχει φανεί και τόσο η απουσία των τραυματιών.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, πριν πάρει τον Ουίλτζερ, εξέτασε πολλές περιπτώσεις παικτών. Πήγε, όμως, στον Καναδό για να μη διαταράξει τις ισορροπίες μέσα στην ομάδα. Ο Ουίλτζερ είναι ένας παίκτης, που και να μην αγωνιστεί, δεν πρόκειται να διαμαρτυρηθεί, ζώντας ουσιαστικά τις πρώτες του εμπειρίες στο επαγγελματικό μπάσκετ.

Ανάμεσα στους παίκτες, που τέθηκαν στα υπόψη του Σφαιρόπουλου πριν από τον Ουίλτζερ, ήταν ο Κροάτης Ρούντεζ, που πήγε τελικά στην Βαλένθια και απογοήτευσε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Επίσης, στους Πειραιώτες έχει τεθεί στα υπόψη και ο περίφημος Κρις Χάμφρις.

Keywords
Τυχαία Θέματα