Αυτοκίνηση 2017: Γιατί πρέπει να πάμε;


Εκεί, θα δούμε δεκαπέντε νέα μοντέλα. Η Αυτοκίνηση 2017 ανοίγει αύριο, Σάββατο 11 Νοεμβρίου. Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού, στην αίθουσα ξιφασκίας.

Από τα μοντέλα που κλέβουν την παράσταση είναι το νέο, ηλεκτρικό Nissan Leaf: Το νέο μοντέλο κινείται από έναν ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει 150 ίππους

και φορτίζει από 40 λεπτά έως και 8 ώρες.

Επίσης, η Citroen θα έχει σε περίοπτη θέση ο νέο μικρό SUV της, το C3 Aircross Δίπλα του το πολύ εντυπωσιακό, το DS 7 Crossback – ένα νέο μεγάλο SUV με βενζινοκινητήρα 1,6 λίτρων THP 225 ίππων, ή με πετρελαιοκινητήρα 2,0 λίτρων BlueHDi 180 ίππων. Πρεμιέρα έχουμε και για το νέο Seat Arona. Το μικρό SUV τρέχει στη νέα κατηγορία με ατού τους χώρους και την πλειάδα ηλεκτρονικών συστημάτων που το απαρτίζουν. Ο μικρότερος κινητήρας είναι ο turbo κινητήρα βενζίνης 1.0 λίτρου που στη συγκεκριμένη περίπτωση θα προσφέρει στην βασική έκδοση 95 ίππους ( όπως και στο νέο Ibiza) και 115 ίππους, στην πιο ισχυρή.

Επίθεση έχουμε από τη Hyundai με το νέο Kona - το νέο μικρό crossover που θα ενισχύσει τη γκάμα της κορεάτικης φίρμας αλλά και το νέο KIA Stonic, το μικρό crossover που ήδη κυκλοφορεί στην χώρα μας σε πολύ δελεαστική τιμή.

Η Skoda έχει ένα ιδιαίτερα μεγαλοπρεπές περίπτερο, εκεί που θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του το νέο Karoq. Το νέο μοντέλο είναι για μια νέα οικογένεια, έχει καθαρή θέση στην κατηγορία των μικρών SUV και θα κοστίζει από 19.900 ευρώ. Η γκάμα κινητήρων διαθέτει πέντε επιλογές, δύο βενζίνης και τρεις πετρελαίου.

Το νέο Volkswagen T-ROC, είναι το νέο SUV με μήκος που αγγίζει τα 4.2 μέτρα και προσφέρεται με τρία σύνολα βενζίνης και ισάριθμα ντίζελ.

Οι Γερμανοί του ...αστεριού θα έχουν το νέο Mercedes-Benz X-Class, το ολοκαίνουργιο πικ απ με πολλά, πολλά καλούδια, σε ηλεκτρονικό επίπεδο, χώρους και εξαιρετικές μεταφορικές ικανότητες.

Keywords
Αναζητήσεις
φωτο αυτοκινηση expo2017 zougla.gr
Τυχαία Θέματα