Α. Αναστασιάδης: "Η ΑΕΚ πρέπει να χτίσει το παιχνίδι της πάνω στον Αλμέιδα"


Για την εξαιρετική πορεία της Λαμίας, το ματς με την ΑΕΚ αλλά και τον Ούγκο Αλμέιδα αναφέρθηκε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ανέστης Αναστασιάδης. Ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός της Λαμίας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Δύο λέρες μόνο» και στους Γιώργο Μαραθιανό και Στέφανο Χάρη και τα είπε… όλα!

Για το καλό ξεκίνημα της Λαμίας: «Είναι συλλογική η δουλειά που κάνουμε. Τα έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής, έχουμε κάνει καλό ξεκίνημα. Και αμυντικά και επιθετικά δεν πάμε άσχημα. Δεχόμαστε πολύ δύσκολα γκολ

είναι η αλήθεια. Είμαστε παιδιά που γνωριζόμαστε καλά, ειδικά με τα παιδιά από την Καλλονή. Ο ένας βοηθάει τον άλλον. Όταν δεν είναι κάποιος σε καλή ημέρα πρέπει να τον βοηθήσεις».

Για το ματς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ: «Μια μεγάλη ομάδα δεν σκέφτεται αν την βολεύει ένα αποτέλεσμα. Έτσι και η ΑΕΚ που ήρθε για να κερδίσει. Γενικότερα ήταν μια μεγάλη βραδιά για τη Λαμία, υπήρχε πολύ κόσμος στο γήπεδο. Μαζεύουμε πολύ κόσμο, την Κυριακή παίξαμε με τα Τρίκαλα και είχε 3-3,5 χιλιάδες κόσμο. Με την ΑΕΚ ήταν γεμάτο. Ο κόσμος απέναντι στην ομάδα έχει μια θετική αύρα. Τα πράγματα πάνε πολύ καλά μέχρι στιγμής».

Για τη φάση με τον Αλμέιδα: «Ο Αλμέιδα ζήτησε από τον διαιτητή να αποβληθώ. Του είπα ότι δεν ήταν κόκκινη κάρτα και μου είπε πως είμαι τελευταίος παίκτης. Του λέω ότι έχει αλλάξει ο κανονισμός και ο παίκτης πρέπει να είναι σε προφανή θέση για γκολ. Μου λέει ότι βγαίνει τετ-α-τετ, απέναντι στον τερματοφύλακα και του είπα ότι έχουμε καλό τερματοφύλακα και άρχισε και γέλαγε».

Για τον Αλμέιδα και το ότι δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα: «Τα χαρακτηριστικά του Αλμέιδα είναι συγκεκριμένα. Είναι φορ περιοχής, τα τελειώματά του είναι δυνατά και με τη μία. Δεν μπορεί να φτιάξει εύκολα παιχνίδι. Στην ΑΕΚ πρέπει να χτίσουν πάνω του το παιχνίδι. Εμείς ξέραμε ότι έπρεπε να τον κρατήσουμε μακριά από την περιοχή. Αν η ομάδα πατήσει περισσότερο περιοχή, τα πράγματα θα είναι σίγουρα διαφορετικά.

Ακριβώς το ίδιο, πάντως, είναι και ο Πέκχαρτ. Δεν είναι αποκλειστικά, όμως, θέμα του σέντερ φορ. Σημασία έχει το πώς επιτείθετε η ΑΕΚ. Το πώς πατάνε περιοχή οι παίκτες».

www.sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα