Viral: Ο Ανσαριφάρντ πατάει το έδαφος, πέφτει και ζητάει πέναλτι (vid)


Νωρίτερα σας δείξαμε ένα βίντεο με το θέατρο της... δεκαετίας από τον Αλέξις Σάντσες, ο οποίος δέχτηκε τη μπάλα στον ώμο και έπεσε κάτω πιάνοντας το πρόσωπό του.

Φαίνεται πως το είχε η μέρα χθες να κάνουν... θέατρο οι ποδοσφαιριστές, αφού ανάλογο περιστατικό συνέβη και στα δικά μας μέρη με πρωταγωνιστή τον Καρίμ Ανσαριφάρντ του Ολυμπιακού.

Ο

Ιρανός επιθετικός μπήκε στην περιοχή της ΑΕΚ, είδε πως δεν προλαβαίνει τη μπάλα, είδε κοντά του το πόδι του αντίπαλου αμυντικού, αλλά χωρίς να υπάρξει επαφή έπεσε στο έδαφος και έκανε πως σφαδάζει, προκειμένου να πάρει πέναλτι. Μάλιστα, ήταν δίπλα στον επιπρόσθετο βοηθό διαιτητή, ο οποίος δεν θα μπορούσε να υποδείξει τίποτα το επιλήψιμο, αφού η φάση είναι πεντακάθαρη και γίνεται μπροστά στα μάτια του. Κι όμως, ο Ανσαριφάρντ διαμαρτυρήθηκε έντονα για πέναλτι, κουνώντας το δάχτυλο στον διαιτητή.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στη σελίδα του στο facebook το cult24. Το βίντεο έχει έως τώρα περισσότερες από 200.000 προβολές και περισσότερες από 2.000 κοινοποιήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα