Victoria's Secret: Το εντυπωσιακό σόου στο Παρίσι και η έγκυος Ιρίνα Σάικ (photos, videos)


Πρόκειται για ένα από τα ωραιότερα και πιο εντυπωσιακά σόου του πλανήτη!



Η 21χρονη Τζίτζι Χαντίντ και η αδελφή της Μπέλα 20 ετών, αλλά και η Κένταλ ΤΖένερ 21 ετών συνάντησαν στην πασαρέλα του σόου τις... βετεράνες Αλεσάντρα Αμπρόσιο, Αντριάνα Λίμα και Ιρίνα Σάικ σε μια μοναδική βραδιά όπου συμμετέχουν τα κορυφαία μοντέλα του πλανήτη!



Η Κένταλ έγινε "αγγελάκι" ούσα μόλις έναν χρόνο μοντέλο της Victoria's Secret, ενώ η Τζασμίν Τουκς φόρεσε φέτος το... πατροπαράδοτο

πανάκριβο στηθόδεσμο! Αυτή τη φορά ήταν ένας στηθόδεσμος αξίας 2,4 εκατ. δολαρίων με διαμάντια και σμαράγδια άνω των 450 καρατίων...



Ωστόσο, την έκπληξη της βραδιάς έκανε η Ιρίνα Σάικ.... όχι τόσο με αυτά που φόρεσε, αλλά με το γεγονός πως έμμεσα επιβεβαίωσε τις φήμες ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί από τον ηθοποιό Μπράντλεϊ Κούπερ. Oι δυο τους είναι μαζί από τον Απρίλιο του 2015 και παρά τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει το καλοκαίρι το ζευγάρι ετοιμάζεται να βιώσει τη μεγαλύτερη χαρά της ζωής του.

Η... εγκυμονούσα Ιρίνα Σάικ!





Αυτό ήταν το 21ο αντίστοιχο σόου της εταιρείας εσωρούχων που ξεκίνησε το 1995 από τη Νέα Υόρκη με κάθε χρονιά να είναι πολύ καλύτερη και πιο εντυπωσιακή από την προηγούμενη.

Το μουσικό κομμάτι του show, ανέλαβαν ο ράπερ The Weeknd, η Lady Gaga και ο Bruno Mars.



Επιμέλεια: Χριστίνα Διαμαντοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα