VW T-Roc: Έχω και crossover…


Η VW έχει το Tiguan. Ε, και; Μόνο με αυτό, δουλειά δεν κάνεις. Τα crossover έχουν ρέντα και γι΄αυτό το λόγο η γερμανική φίρμα θα ενισχύσει τη γκάμα της σε ένα νέο μοντέλο. Το νέο T-Roc, μοντέλο που θα παραταχθεί απέναντι σε πολλά ευρωπαϊκά crossover μοντέλα.

Είναι πρωτίστως όμορφο, αν και προς το παρόν έχουμε πάρει γεύση μόνο από το κόνσεπτ. Είναι όμως και τολμηρό, μιας και αρκετές από τις πινελιές του προπαραγωγής μοντέλου θα διατηρηθούν. .Το νέο T-Roc γνωρίζει πολύ καλά τους αντιπάλους του. Είναι το Nissan Juke,

το δυναμικό Peugeot 3008 και το Renault Captur. H γερμανική φίρμα δεν θα καθυστερήσει να το κυκλοφορήσει στην αγορά.

Έως το φθινόπωρο θα έχουμε την έκδοση παραγωγής – πιθανόν να το δούμε στην έκθεση αυτοκινήτου στην Φρανκφούρτη – και έως τα τέλη του 2017, θα κυκλοφορήσει στις αγορές.

Το νέο μοντέλο θα είναι πολύ κοντά στις διαστάσεις και τη φιλοσοφία του Audi Q2. Θα πατάει στο δάπεδο, το γνωστό σε όλους πλέον MQB, και θα είναι λίγο πιο κοντό από το Golf. Σαφώς, οι Γερμανοί δεν έχουν πρόβλημα στις επιλογές των μοτέρ που θα το εξοπλίσουν. Εδώ, η παλέτα επιλογών είναι τεράστια. Πιθανόν, η βασική έκδοση να έχει τον 3κύλινδρο TSI 1.000άρης κινητήρας των 115 ίππων, ενώ στη μέση θα βρίσκεται ο 1.500άρης των 150 ίππων , που ήδη υπάρχει στο υπερ-ανανεωμένο Golf.

Όσο για τα ντίζελ, θα φέρει τους γνώριμους 1.6 TDI και 2.0 TDI. To T-Roc θα εξοπλίζεται με σύστημα τετρακίνησης ενώ τα μοτέρ θα συνδυάζονται με δύο κιβώτια, ένα 6τάχυτο μηχανικό και ένα 7τάχυτο DSG.

Keywords
Τυχαία Θέματα