Toshiba: «CANVIO for Smartphone»: Νέος σκληρός δίσκος για έξυπνα τηλέφωνα

16:07 9/1/2017 - Πηγή: Pagenews

Ένα νέο εξωτερικό σκληρό δίσκο, διπλής χρήσης για smartphone, παρουσίασε η Toshiba. Ο «Canvio for Smartphone» λειτουργεί σαν power bank με την και ταυτόχρονα αποθηκεύει αυτόματα, αντίγραφα των δεδομένων της συσκευής του χρήστη, κάνοντάς τα backup.

Ο συγκεκριμένος σκληρός δίσκος, μπορεί να δημιουργεί αντίγραφα των αρχείων από το smartphone αυτόματα κάθε φορά που το τηλέφωνο συνδέεται, χωρίς την ανάγκη παρέμβασης του χρήστη

και εφόσον έχει προηγουμένως ενεργοποιήσει τη σχετική Android εφαρμογή.

«Χιλιάδες φορητά τηλέφωνα χάνονται, έχουν κλαπεί, πέφτουν και σπάνε κάθε μέρα, ωστόσο οι περισσότεροι χρήστες δεν κάνουν συχνά backup στα τηλέφωνά τους, μάλιστα κάποιοι δεν κάνουν ποτέ», δήλωσε ο Λορέντσο Μαρτίνεθ-Παλόμο, γενικός διευθυντής του τομέα personal storage της Toshiba Electronics Europe GmbH.

«Ωστόσο, η φόρτιση του τηλεφώνου είναι κάτι που οι χρήστες κάνουν αναγκαστικά τακτικά. Προσφέροντας φόρτιση και αποθήκευση, ο "Canvio for Smartphone" είναι μια λύση δύο-σε-ένα που προσφέρει στους χρήστες την ηρεμία ότι τα πολύτιμα προσωπικά τους δεδομένα θα αποθηκεύονται κάθε φορά που φορτίζει το τηλέφωνο», πρόσθεσε.

Ο σκληρός δίσκος διαθέτει κυκλικό λευκό περίβλημα κι έχει χωρητικότητα 500 GB.

Keywords
Τυχαία Θέματα