The Sun: Πόλεμος και... λάσπη για τους Brandgelina


Σε... εμπόλεμη ζώνη ενδέχεται να επιστρέψουν ξανά οι σχέσεις της Ατζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, καθώς δημοσίευμα της The Sun αποκαλύπτει, επικαλούμενο πηγές κοντά στο διάσημο εν διαστάσει ζευγάρι, ότι υπάρχουν ηχητικά ντοκουμέντα, τα οποία "καίνε" σε τέτοιο βαθμό την Άντζι, ώστε να της στοιχίσουν και την επιμέλεια των έξι τους παιδιών.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, αυτά τα ηχητικά ντοκουμέντα «μπορούν

να φέρουν σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση» τη χολιγουντιανή σταρ.

Μάλιστα, μιλώντας στη Sun, άνθρωπος κοντά στους Brandgelina είπε πως «πιστεύουμε ότι αυτές οι ηχογραφήσεις, που καταγράφουν λόγια της Αντζελίνα, θα είναι "δυναμίτης" εναντίον της, αν δημοσιοποιηθούν».

Και συνέχισε: «Κανείς δεν θέλει να παίξει βρόμικα -δεν είναι καλό για τα παιδιά- αλλά η Αντζελίνα και η ομάδα της κυριολεκτικά χρησιμοποιούν κάθε μέσο για να αποδομήσουν τον Μπραντ, με στόχο να τον εμποδίσουν από το να έχει κι αυτός μερική επιμέλεια των παιδιών».

«Ναι, υπήρχε μια έντονη λογομαχία του Μπραντ με τον γιο του Μάντοξ στο ιδιωτικό αεροπλάνο τους, αλλά αυτό ήταν. Δεν υπήρξε καμία κακοποίηση. Ο Μπραντ έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να φτάσει σε μια συμφωνία μαζί της και να σταματήσουν να ρίχνουν λάσπη ο ένας στον άλλον», κατέληξε η ανώνυμη πηγή.

Αυτές οι αποκαλύψεις έρχονται μετά την πρόθεση που εξέφρασε η πλευρά της Τζολί να αποδείξει ότι ο 52χρονος Πιτ όντως χτύπησε ένα από τα παιδιά τους, μολονότι επίσημα η υπόθεση αυτή έχει κλείσει.

Την Τετάρτη το βράδυ, ο Μπραντ Πιτ εμφανίστηκε χωρίς τη βέρα του στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Allied» στο Λος Αντζελες. Ο Αμερικανός σταρ πόζαρε δίπλα στη συμπρωταγωνίστριά του Μαριόν Κοτιγιάρ, η οποία φημολογείτο ότι συνήψε σχέση με τον Πιτ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα