Survivor: Στους "μαχητές" κόρη πασίγνωστου ηθοποιού

13:39 2/3/2017 - Πηγή: Pagenews

Η όμορφη Σάρα Εσκενάζυ, που την βλέπουμε όλοι μέσω του Survivor, είναι κόρη του πασίγνωστου ηθοποιού, Αλμπέρτο Εσκενάζυ. Η 29χρονη Σάρα έχει τελειώσει τη Δραματική Σχολή, ενώ ασχολείται με τον στίβο, το χορό και την τοξοβολία.

Ο πατέρας της, Αλμπέρτο Εσκενάζυ, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso, μιλώντας για την κόρη του, αφού δεν παίρνει τα μάτια του

από το Survivor, προκειμένου να τη βλέπει. Και είπε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα, μιλώντας και για αυτά που έχει κληρονομήσει από εκείνον η όμορφη Σάρα:



«Τις ημέρες που η ομάδα της δεν έχει προμήθειες και η Σάρα και οι συμπαίκτες της πεινάνε, όσο να’ ναι ανησυχούμε με τη μητέρα της. Πατέρας είμαι και πρόκειται για το παιδί μου. Από την άλλη μεριά, είναι απλά ένα παιχνίδι και η Σάρα βρίσκεται εκεί για την εμπειρία! Δεν έχω να κάνω κανένα άλλο σχόλιο, παρά μόνο ότι χαίρομαι που είναι μια πραγματική μαχήτρια, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σαν ομάδα.



Αντιμετωπίζει με πολλή ανθρωπιά και δίκαιη σκέψη τους συμπαίκτες της. Αυτή άλλωστε είναι και η φιλοσοφία της ζωής της που μάλλον κληρονόμησε από εμένα. Κι ως αθλήτρια είναι λάτρης του ευ αγωνίζεσθαι. Της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και οι αποφάσεις για τη ζωή της είναι σεβαστές τόσο από εμένα, όσο και από τη μητέρα της».

Keywords
Τυχαία Θέματα