Superleague: "Καθάρισε" νωρίς ο Παναθηναϊκός, 1-0 τον Πανιώνιο


Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του σημείωσε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε με 1-0 του Πανιωνίου και θα περιμένει την τύχη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ για να δει αν μπορεί να διεκδικήσει την πρωτιά στα πλέι οφ.

Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς με ένα υπέροχο γκολ

του Ρόμπιν Λουντ. Ο Λέτο βρήκε τον Φινλανδό μέσα στην περιοχή και αυτός με μονοκόμματο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ για τους "πράσινους". Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έβγαλε φρεσκάδα στο πρώτο μέρος και θα μπορούσε να είχε σημειώσει κι άλλα τέρματα.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος ανέβασε την απόδοσή του και στο τελευταίο εικοσάλεπτο πίεσε τον Παναθηναϊκό, χάνοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει.

Ωστόσο ο Λάμπρου και ο Βλάχος αστόχησαν από κοντινή απόσταση, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να καταφέρει να πάρει τη νίκη και να περιμένει πλέον να δει την τιμωρία του λόγω των επεισοδίων του αγώνα με τον ΠΑΟΚ προκειμένου να γνωρίζει αν θα έχει... ουσία το τελευταίο του ματς στην Τούμπα.

Παναθηναϊκός (Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Ζέκα, Λέτο (Πίσπας 84΄), Μαρινάκης, Κλωναρίδης (Ρέις 73΄), Λουντ, Κουρμπέλης, Χουλτ, Μολέντο και Χατζηγιοβάνης (Βιγιαφάνιες 65΄)

Πανιώνιος (Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής (Αντωνιάδης 79΄), Οικονόμου, Κόρμπος, Μασούρας (Σαββίδης 70΄), Σιώπης, Μοχάμεντ, Βλάχος, Ρισβάνης, Γεσίλ (45΄Λάμπρου) και Μασούντ

Keywords
Τυχαία Θέματα