Super League: Οι "μεγάλοι" λένε "όχι" στα πλέι οφ


Το «Big-4» της Super League (Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ) έχει έρθει σε συμφωνία προκειμένου να προτείνει τη μη διεξαγωγή Play Offs, όχι μόνο για την ανάδειξη του πρωταθλητή, όπως αναμενόταν δηλαδή να συμβεί το 2017-18, αλλά γενικώς, ενόψει της επόμενη σεζόν!

Ασφαλώς κάτι τέτοιο, παρά την

επιθυμία των τεσσάρων «ισχυρών» της Super League, δεν είναι κάτι το οποίο έχει αποφασιστεί οριστικά και αμετάκλητα, καθώς λόγο σε αυτό έχει φυσικά και το συνδρομητικό κανάλι της Nova, ξεκάθαρη πρόθεση του οποίου είναι η συνέχιση της διεξαγωγής των Play Offs και συνεπακόλουθα η «επιμήκυνση» της ποδοσφαιρικής σεζόν, με την ύπαρξη περισσότερων αγώνων μεταξύ δυνατών ομάδων.

Υπενθυμίζουμε ότι αντιπροσωπεία του «Big-4» θα έχει συνάντηση την Δευτέρα με τους ανθρώπους της Nova, προκειμένου να συζητήσουν όλα τα τρέχοντα θέματα και λογικά στο «τραπέζι» θα πέσει και η ομόφονη επιθυμία τους για την κατάργηση των Play Offs, ενώ παράλληλα η Έκτακτη Γενική Συνέλευση και το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League θα συνεχιστούν την Τετάρτη, 19/7/2017.

Πρόκειται φυσικά για πολύ σοβαρή εξέλιξη που αλλάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό τα δεδομένα, καθώς οι τέσσερις «μεγάλοι» σύλλογοι της Super League, σε μια σπάνια «ομοψυχία» τους, σκοπεύουν να προτείνουν τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος με 30 αγωνιστικές και... τέλος!

Keywords
Τυχαία Θέματα