RMC: Ο Νεϊμάρ συμφώνησε με την Παρί


Την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν και να γίνει ταυτόχρονα η ακριβότερη μεταγραφή στην Ιστορία του ποδοσφαίρου, έχει πάρει ο Νεϊμάρ σύμφωνα με τον γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό «RMC». Όπως τονίζουν οι Γάλλοι, ο Βραζιλιάνος έχει ήδη μιλήσει με τη διοίκηση των Παριζιάνων και τους έχει διαμηνύσει να «τελειώσουν» την υπόθεση.

Βεβαίως, αυτό μόνο απλό δεν θα είναι, αφού πλέον η Παρί θα πρέπει να βρει τον τρόπο για να παρακάμψει το Financial Fair Play

της UEFA. Ως γνωστόν, η ρήτρα του συμβολαίου του Νεϊμάρ είναι στα 222 εκατ. ευρώ ένα ποσό που πολύ δύσκολα θα καταβληθεί ολόκληρο σε μια δόση, ενώ οι Γάλλοι θα πρέπει να δικαιολογήσουν παράλληλα και τον μισθό του αλλά και τις σχετικές οφειλές που θα προκύψουν στην εφορία -συν φυσικά τα ήδη υπάρχοντα έξοδά τους.

Μοιραία, όπως τονίζει πάντα το «RMC» τις επόμενες ημέρες οι άνθρωποι της Παρί θα πρέπει να βρουν τους τρόπους για να παρακαμφθούν όλα τα παραπάνω και να ολοκληρωθεί το ιστορικό από κάθε άποψη deal.

Αν σε όλα αυτά προστεθεί το σημερινό περιστατικό με τον Βραζιλιάνο στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα αλλά και η στάση που έχουν τηρήσει γύρω από τις φήμες της μεταγραφής του οι «μπλαουγκράνα» μάλλον γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι οι μέρες του στη Βαρκελώνη είναι μετρημένες...

Keywords
Τυχαία Θέματα