Pokemon Go: Νέο update!


Το Pokemon GO για Android επιτρέπει πλέον στους παίκτες να κυνηγάνε Pokemon και να ακούν τη μουσική της επιλογής τους.

Αυτό είναι περισσότερο σαν αποτύπωση ενός νέου χαρακτηριστικού αφού οι παίκτες iOS ήταν σε θέση να αναφέρονται στις δικές τους μελωδίες, ενώ συνέχιζαν το κυνήγι Pokemοn εδώ και πολύ καιρό. Λόγω ενός bug στο Unity

3D, οι παίκτες του Android έχουν στερηθεί αυτής της δυνατότητας μέχρι σήμερα.

Έτσι, εάν παίζετε Pokemοn GO στο Android, μπορείτε τώρα να αρχίσετε την λίστα αναπαραγωγής σας πριν ξεκινήσετε το παιχνίδι. Με αυτό τον τρόπο, δεν θα πρέπει να ακούσετε την ίδια μελωδία ξανά και ξανά ψάχνοντας για Pokemon.

Εκτός από την νέα δυνατότητα να ακούσουν την δική τους μουσική παίζοντας Pοkemon GO, το Niantic πρόσθεσε και ένα ζευγάρι άλλων δύο βελτιώσεων για τις δύο κινητές πλατφόρμες.

Πρώτα απ’ όλα το changelog αναφέρει ότι το update θα πρέπει να μειώσει τον αρχικό χρόνο φόρτωσης σε συσκευές Android. Επίσης, το Niantic υποστηρίζει ότι έχει καταφέρει να αντιμετωπίσει όλα τα Android ζητήματα συνδεσιμότητας για το εξάρτημα Pokemon GO Plus.

Η Android έκδοση 0.55.0 και 1.25.0 έκδοση iOS έχουν ήδη κυκλοφορήσει στο Google Play και το App Store, αντίστοιχα, οπότε φροντίστε να τα κατεβάσετε, προκειμένου να επωφεληθείτε από τις νέες βελτιώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα