O Μίχαελ Σκίμπε... άδειασε τους παίκτες: "Δεν έκανα λάθη εγώ"


Κι όμως, ο Μίχαελ Σκίμπε δεν είδε τίποτα λάθος στις δικές του επιλογές, προτιμώντας να… αδειάσει τους ποδοσφαιριστές του και λέγοντας πως ο ίδιος δεν έκανε κάτι το… μεμπτό στο Κροατία - Ελλάδα, παρτά το 4-1.

«Όλοι μπορούν να κάνουν λάθη και οι παίκτες και οι προπονητές. Κατά τη γνώμη μου εγώ δεν έκανα κάποια λάθη σήμερα, αλλά επαναλαμβάνω ότι όλοι μπορεί να κάνουν λάθη σε ένα αγώνα. Και οι παίκτες και οι προπονητές», είπε ο Γερμανός στη συνέντευξη Τύπου.

Στην

αρχική του τοποθέτηση ανέφερε. «Θέλω να συγχαρώ την Κροατία για το 4-1. Έπαιξαν καλά, πέτυχαν τέσσερα γκολ. Νομιζω ότι βοήθησε και η ομάδα μου ειδικά στο 1ο και στο 4ο γκολ, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν παίξαμε καλά. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα και είχαμε κάποιες ευκαιρίες να σκοράρουμε.

Αυτή τη στιγμή η Κροατία είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση. Είναι λογικό αυτό. Είναι δύσκολο να ανακάμψουμε. Αλλά έχουμε ακόμα 90 λεπτά στην Ελλάδα. Αν είχαμε λίγη τύχη στην τελευταία φάση και σκοράραμε και κάναμε το 4-2, θα ήταν διαφορετικό το ματς της Κυριακής. Πρέπει όμως να βελτιωθούμε εμείς και να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί.

Δεν είναι η πραγματική μας εικόνα αυτή. Κάναμε λάθη στο πρώτο και στο τέταρτο γκολ που δεν συνηθίζουμε να κάνουμε. Ελπίζουμε να παίξουμε καλύτερα την Κυριακή και να βελτιωθούμε».

Και έκλεισε λέγοντας για τον κόσμο. «Ελπίζω να έρθει ο κόσμος την Κυριακή. Οι φίλαθλοι αναγνωρίζουν και ξέρουν που ήμασταν πριν από δύο χρόνια, ελπίζω να έρθουν πάλι να μας δουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα