Nomads: Οι δηλώσεις της Νατάσας Καλογρίδη μετά την αποχώρησή της


Η Νατάσα Καλογρίδη είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το Nomads. Στο χθεσινό επεισόδιο του παιχνιδιού μονομάχησε με την Μαντώ Γαστεράτου για την παραμονή της, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Η ηθοποιός μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης της, είπε στους υπόλοιπους παίκτες: «Θέλω να πω ότι χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα όλους. Μακάρι να έμενα περισσότερο, να είχα περισσότερο χρόνο να σας γνωρίσω και ελπίζω να τα πούμε έξω. Να είστε όλοι καλά και να συνεχίσετε γερά, δυνατά, με τσαμπουκά, έτσι όπως εσείς ξέρετε».

Στην συνέχεια, τόνισε με χιούμορ: «Μπορεί να φεύγω, αλλά

το Nomads σου αφήνει πράγματα που μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις μετέπειτα. Ήρθε η ώρα να φύγω, αλλά… μήπως έχετε καμιά δουλειά να μου δώσετε για να παραμείνω στην παρέα;». Όσο για το γιατί ο κόσμος δεν την στήριξε, ανέφερε: «Να σκεφτώ ότι δεν άρεσε ο χαρακτήρας μου; Η τρέλα που κουβαλάω; Δεν την έδειξα όλη! Την πρώτη φορά λίγο στεναχωρήθηκα, την δεύτερη είπα “κάτι παίζει” και την τρίτη “Νατασάκι αυτή είσαι, παρέμεινε έτσι”».

Τέλος, αποκάλυψε πως θα τηλεφωνήσει στον αδερφό της, αλλά και στον πρώην συμπαίκτη της, Παναγιώτη Βασιλάκο. Φεύγοντας όρισε για αρχηγό των Ωκεανών τον Γιώργο Κατσινόπουλο και της Φωτιάς τον Γιώργο Μαυρίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα