Nintendo Switch: Αισιοδοξία για μεγάλες πωλήσεις


Αρκετά αισιόδοξοι για την πορεία του Nintendo Switch, φαίνεται να είναι οι αναλυτές της DFC Intelligence, καθώς προβλέπουν ότι η νέα κονσόλα της Nintendo θα έχει μεγάλη ζήτηση, με τα νούμερα των πωλήσεων να αγγίζουν τα 40 εκατομμύρια μέσα στα επόμενα 4 χρόνια.

Αυτοί οι αριθμοί δείχνουν ότι οι αναλυτές πιστεύουν ότι το Nintendo Switch θα είναι το ίδιο δημοφιλές με άλλες κονσόλες όπως το PS4,

το οποίο έκανε περίπου 3 χρόνια για να φτάσει τις 40 εκατομμύρια πωλήσεις.

Σύμφωνα με την DFC Intelligence, «Η ζήτηση αναμένεται να είναι μεγάλη και το μεγαλύτερο θέμα είναι αν το σύστημα καταφέρει να προσελκύσει ευρύ κοινό στις εκπτώσεις των διακοπών του 2017. Το Switch είναι μια συναρπαστική κονσόλα που ενδεχομένως θα μπορούσε να απευθυνθεί σε μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς».

Για μέτρο σύγκρισης, το Wii U kατάφερε να ξεπεράσει τις 10 εκατομμύρια πωλήσεις μόλις το 2015, πέφτοντας έξω από τις προβλέψεις οι οποίες έκαναν λόγο για 25 εκατομμύρια κονσόλες. Ωστόσο, παρόλο που οι αναλυτές είναι αισιόδοξοι το ίδιο δεν συμβαίνει με τους επενδυτές, αφού μετά την ανακοίνωση της τιμολόγησης της κονσόλας και τις διαθεσιμότητας οι μετοχές έπεσαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα