Mokka X: "Σκαρφαλώνοντας" στην κορυφή των πωλήσεων

23:11 1/1/2017 - Πηγή: Pagenews

​Θετικά είναι τα πρώτα μηνύματα από την εμπορική καριέρα του Opel Mokka X.

Η πρώτη εκτίμηση μόλις έξι μήνες περίπου αφότου άνοιξαν οι λίστες των παραγγελιών για το Mokka X, δικαιώνει τις προσπάθειες της μάρκας να αναβαθμίσει το μικρομεσαίο SUV.

Στη Γερμανία, για παράδειγμα, το Mokka X κατάφερε να ξεπεράσει τους ανταγωνιστές του και να διεκδικήσει μία κορυφαία θέση στις ταξινομήσεις της κατάταξης των SUV

το Νοέμβριο. Επιπλέον, διαφαίνεται με σαφήνεια μία τάση για το bestseller της Opel: Περισσότερες από τις μισές παραγγελίες αφορούν την πλούσια έκδοση εξοπλισμού (Innovation).

Το Mokka X βοήθησε την Opel να προσεγγίσει νέες ομάδες πελατών που εκτιμούν τον εξατομικευμένο χαρακτήρα με προηγμένη σχεδίαση, ισχυρούς κινητήρες νέες τεχνολογίες και λύσεις συνδεσιμότητας. Ενώ το εξωτερικό δείχνει ότι το αυτοκίνητο είναι έτοιμο για μία off-road περιπέτεια, το εσωτερικό διακρίνεται για την κομψότητα και το υψηλό επίπεδο άνεσης. Από τις αξιοσημείωτες τεχνολογίες είναι οι προβολείς LED, η σύγχρονη εμπρός κάμερα Opel Eye, τα εξαιρετικά συστήματα infotainment με προβολή smartphone, το σύστημα προσωπικής υποστήριξης και συνδεσιμότητας Opel OnStar κ.α.

Το 2017, η γερμανική μάρκα θα ενισχύσει την θέση της στη κατηγορία των οχημάτων ελεύθερου χρόνου, λανσάροντας τα νέα μοντέλα CUV, Crossland X και Grandland X. Να σημειωθεί ότι πρόκειται για την ραγδαία αναπτυσσόμενη κατηγορία αυτοκινήτων στην Ευρώπη και γι’ αυτό όλες οι μάρκες σπεύδουν να δημιουργήσουν νέα μοντέλα με χαρακτηριστικά off road και crossover.

Οι νέες αφίξεις αφορούν τα Crossland X και Grandland X, τα οποία αποτελούν τμήμα της σημαντικής προϊοντικής επέλασης της Opel. Η μάρκα έχει στόχο το λανσάρισμα 29 νέων μοντέλων από το 2016 μέχρι το 2020. Επτά νέα οχήματα και εκδόσεις θα λανσαριστούν μόνο το 2017 – περισσότερα από ποτέ σε μία χρονιά. Τα νέα CUV (Crossover Utility Vehicle) θα εισέλθουν σε μία κατηγορία που εξελίσσεται ραγδαία ενώ το ευρωπαϊκό μερίδιο αγοράς των SUV/CUV αναμένεται να τριπλασιαστεί από το 2007 έως το 2017.

Keywords
Τυχαία Θέματα