Instagram: Tips για περισσότερους followers


​Το Instagram είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επειδή λοιπόν έχει τραβήξει το ενδιαφέρον εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων έχετε έναν λόγο παραπάνω να το ανοικοδομήσετε. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε συμβουλές προκειμένου να προσελκύσετε περισσότερους followers:

1. Διαλέξτε ένα θέμα και παραμείνετε συνεπείς

Το Instagram διαθέτει άπειρους λογαριασμούς και για το λόγο αυτό πρέπει να σκεφτείτε

πώς θα κάνετε τη διαφορά, ενώ παράλληλα πρέπει να είστε συνεπείς προκειμένου να διατηρείτε το ενδιαφέρων των ακολούθων σας.

2. Παραμείνετε ενεργητικοί

Πρέπει δημοσιεύετε τουλάχιστον μία φορά την ημέρα. Μην ξεχνάτε ότι πρέπει να τροφοδοτείτε τους followers με νέο υλικό και απόψεις, καθώς κάθε post είναι μία ευκαιρία για να προσελκύσετε νέους οπαδούς.

3. Χρησιμοποιείστε hashtags

Με το νέο αλγόριθμο, τα hashtags έχουν γίνει πολύ πολύτιμα. Προτού όμως ξεκινήσετε να τα χρησιμοποιείτε, κάντε μία έρευνα και δείτε ποια είναι σχετικά με τις δημοσιεύσεις σας και τα θέματά σας.

4. Mοιραστείτε την τοποθεσία σας

Όταν δημοσιεύετε μια φωτογραφία μην ξεχνάτε να δηλώσετε την τρέχουσα τοποθεσία σας.

5. Βρείτε την κατάλληλη στιγμή να ποστάρετε

Εάν βρίσκεστε, για παράδειγμα, στο Λος Άντζελες και δημοσιεύετε μια φωτογραφία με το που ξυπνήσετε, υπάρχει περίπτωση το κοινό σας -που βρίσκεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού- να χάσει τις δημοσιεύσεις σας. Για να το αποφύγετε αυτό, ξεκινήστε να παρατηρείτε ποιες ώρες έχει κινητικότητα το κοινωνικό δίκτυο και δημοσιεύστε τις κατάλληλες για εσάς ώρες.

6. Κάντε το περιεχόμενό σας ευχάριστο και δελεαστικό για κοινοποίηση

Όχι μόνο ευχάριστο, αλλά και δελεαστικό για κοινοποίηση πρέπει να είναι το περιεχόμενο των δημοσιεύσεών σας.

7. Επισημάνετε μεγαλύτερους και σχετικούς με εσάς λογαριασμούς

Εάν για παράδειγμα δημοσιεύσετε ένα θέμα που σχετίζεται με την Beyoncé προσθέστε ετικέτα του μάνατζερ της, της προσωπικής της σελίδας κλπ. Εάν είστε τυχερός μπορεί κάποιος να ενδιαφερθεί με το post σας και να το κοινοποιήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα