Google Drive: Μετάβαση από iOS σε Android... αβίαστα


Η αλλαγή mobile πλατφόρμας είναι μια υπερβολικά κουραστική διαδικασία για έναν χρήστη smartphone. Η Google λοιπόν, θέλει να κάνει την διαδικασία της αλλαγής από iOS σε Android όσο το δυνατόν πιο βατή, αυτή την φορά με το Google Drive, το οποίο θα κάνει backup όλα τα δεδομένα που χρειάζεσαι στην νέα

Android συσκευή σου.

Το Google Drive, εφόσον το επιλέξεις, θα αρχίσει να ανεβάζει τις επαφές σου στο Google Contacts, τις φωτογραφίες και τα βίντεό σου στο Google Photos και τα Calendar events στο Google Calendar. Αν χρειαστεί θα πάρει δεδομένα και από το iCloud, ώστε να τα ανεβάσει στο Google Drive.

Η διαδικασία του backup μπορεί να πάρει αρκετή ώρα, ανάλογα με τα πόσα gigabyte είναι τα δεδομένα σου. Όταν αυτό ολοκληρωθεί, μπορείς απλά να κάνεις sign-in με το Google Account σου, στην νέα σου Android συσκευή και όλα τα δεδομένα να συγχρονιστούν με αυτή. Ένα τελευταίο πράγμα, μην ξεχάσετε να απενεργοποιήσετε το iMessage.

Εάν είστε από τους τυχερούς που έχουν ένα Google Pixel στα χέρια τους, τότε η ίδια διαδικασία μπορεί να γίνει με έναν ειδικό «quick switch» αντάπτορα που περιλαμβάνεται στην συσκευασία.

Keywords
Τυχαία Θέματα