G-SIX: Εκεί όπου η πολυτέλεια ξεκινά !


Μπορεί η κατάσταση στην Ελλάδα να μην ευνοεί πια το shopping ή την δημιουργία νέων εμπορικών κέντρων, σε κάποιες άλλες γωνιές του πλανήτη όμως…η έννοια εμπορικό πολυκατάστημα έχει περάσει σε άλλο επίπεδο…

Στην καρδιά της Ιαπωνίας λοιπόν, στην πιο εμπορική γειτονιά του Τόκιο, ένας καταναλωτικός ναός θα ανοίξει τις πόρτες του στα μέσα του Απρίλη με το όνομα Ginza six!

«Ντυμένο» με την πιο σύγχρονη προσέγγιση όσον αφορά το design κτηρίων και έτοιμο να

υποδεχτεί τα μεγαλύτερα brands παγκοσμίως στο χώρο της μόδας, καθώς επίσης και γκαλερί, θέατρα αλλά και εστιατόρια, αναμένεται να γίνει το hot meeting/shopping spot όχι μόνο της Ιαπωνίας αλλά και ολόκληρου του κόσμου.

Ο Γάλλος interior designer Gwenael Nicolas που ζει και εργάζεται για πάνω από 20 χρόνια στην Ιαπωνία, είναι ο άνθρωπος που έχει αναλάβει το σχεδιασμό του έργου. Ένας χώρος στον οποίο, όπως ο ίδιος λέει, θα προσπαθήσει να «ενώσει» την πόλη, τους ανθρώπους και την κουλτούρα του Τόκιο η οποία είναι διάχυτη σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας στην Ginza.

Οι YFSL, DIOR και FENDI ετοιμάζονται ήδη για την παρουσία των οίκων τους στο G-SIX.

Στο κτίριο θα υπάρχει και καταρράκτης τριών ορόφων κατασκευασμένος από LED.

Στον χώρο αυτό η τέχνη να είναι ένα κομμάτι της καθημερινότητας… μια κλασσική μορφή Ιαπωνικού θεάτρου (noh theater), ένα από τα καλύτερα εστιατόρια (kurogi) και όλα αυτά σε συνδυασμό με τα εμπορικά καταστήματα είναι υποθέτω μόνο κάποιες από τις επιλογές που θα έχει κανείς μέσα στο G-SIX…

Εκεί που ξεκινά η πολυτέλεια λοιπόν… μάλλον είναι ο τίτλος που πραγματικά το περιγράφει. Όποιος ταξιδέψει στην Ιαπωνία, πρέπει να το επισκεφθεί οπωσδήποτε !

Keywords
Τυχαία Θέματα