Facebook: "Έπεσε" το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο


Τι συμβαίνει με το Facebook; Πρόβλημα παρατηρείται εδώ και λίγα λεπτά στη λειτουργία του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου. Οι χρήστες του είτε δεν μπορούν να μπουν στους λογαριασμούς, είτε χρειάζονται πολύ χρόνο για να τα καταφέρουν.



Στους χρήστες έχουν σταλεί διαφορετικά μηνύματα σφάλματος. Ορισμένοι ισχυρίζονται ότι ο ιστότοπος είναι εκτός λειτουργίας για συντήρηση, ενώ άλλοι έχουν μία κενή σελίδα.

Ο ανεξάρτητος ιστότοπος Down Detector, ο οποίος μετρά τις κοινωνικές αναφορές γύρω από ένα συγκεκριμένο

θέμα για την παρακολούθηση των διακοπών ανά τον κόσμο, δείχνει χιλιάδες χρήστες που αναφέρουν ζητήματα.

Ορισμένα τμήματα του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Ένας χρήστης δημοσίευσε ένα μήνυμα στο διαδίκτυο δηλώνοντας ότι αντιμετώπισε ένα μήνυμα που αναφέρει: "Το Facebook θα επιστρέψει σύντομα. Ευχαριστούμε για την υπομονή σας καθώς βελτιώνουμε τον ιστότοπο".

Άλλοι έγραψαν στο Twitter: "ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΤΟ FACEBOOK ΕΠΕΣΕ". "Τι συμβαίνει με το Facebook" έγραψε άλλος.

Σύμφωνα με τη Daily Mail έχει πέσει και το Instagram

Τα προβλήματα έχουν εντοπιστεί τόσο σε όσους προσπαθούν να συνδεθούν από υπολογιστή, όσο και σε εκείνους που προσπαθούν μέσω των εφαρμογών στα κινητά τους τηλέφωνα.

Άγνωστη η αιτία για το πρόβλημα σε Facebook και Instagram

Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί τι είναι αυτό που προκαλεί το πρόβλημα. Το Facebook αναμένεται να ανακοινώσει τις τεχνικές δυσκολίες στην επίσημη σελίδα του… στο Facebook!

Τα τεχνικά «κολλήματα» μοιάζουν να είναι γενικά. Εκτός από τις ΗΠΑ και την Αγγλία, προβλήματα έχουν επίσης παρουσιαστεί σε: Βραζιλία, Ιαπωνία, Ινδία, αλλά και στην Ευρώπη.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τα δύο μέσα «έπεσαν» στην Αγγλία μέσα στο 2017. Τον περασμένο Αύγουστο, το Facebook είχε… νεκρώσει σε πολλά μέρη του νησιού. Αφήνοντας έτσι χιλιάδες χρήστες ανήμπορους να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους.

Ένας εκπρόσωπος του κολοσσού των social media δήλωσε πως το πρόβλημα προκάλεσε μια αλλαγή σε κώδικα του Javascript. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να επηρεαστούν άνθρωποι που προσπαθούσαν να μπουν στην εφαρμογή από το Google Chrome.

Keywords
Τυχαία Θέματα