Cosmote Tv: Η νέα υπηρεσία Cosmote tv Multiroom σας λύνει τα χέρια


Με την νέα υπηρεσία COSMOTE TV MULTIROOM, που λειτουργεί μέσω της hybrid πλατφόρμας της Cosmote tv, τα νοικοκυριά θα μπορούν να ενεργοποιήσουν έως και 3 επιπλέον αποκωδικοποιητές σε μία δορυφορική ή ευρυζωνική σύνδεση, προκειμένου όλα τα μέλη της οικογένειας να βλέπουν ταυτόχρονα το πρόγραμμα της επιλογής τους.

Μέσω της hybrid τεχνολογίας, οι συνδρομητές της

υπηρεσίας MULTIROOM θα μπορούν να παρακολουθούν -ταυτόχρονα- σε περισσότερες από μία τηλεοράσεις τα κανάλια της COSMOTE TV και παράλληλα θα έχουν πρόσβαση στις διαδραστικές υπηρεσίες COSMOTE REPLAY TV (για ετεροχρονισμένη παρακολούθηση προγραμμάτων), COSMOTE CINEMA ON DEMAND (για την ενοικίαση ταινιών αμέσως μετά την προβολή τους στους κινηματογράφους), COSMOTE TV PLUS (δωρεάν πρόσβαση σε ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ από τα κανάλια COSMOTE CINEMA & HISTORY). Ακόμη, θα έχουν δυνατότητα να κάνουν εγγραφές σε όλους τους αποκωδικοποιητές τους.

Επιπλέον, η νέα υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές να σταματήσουν την προβολή ενός on demand προγράμματος σε μία τηλεόραση, και να τη συνεχίσουν σε άλλη τηλεόραση, από το σημείο όπου σταμάτησαν.

Η υπηρεσία διατίθεται με 6,60 ευρώ/μήνα για κάθε επιπλέον αποκωδικοποιητή, με 12μηνη δέσμευση. Το COSMOTE TV MULTIROOM είναι διαθέσιμο και για τους συνδρομητές των επαγγελματικών πακέτων της υπηρεσίας μέσω δορυφόρου.

Περισσότερες πληροφορίες για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας στο cosmotetv.gr

Η COSMOTE TV προσφέρει πρόσβαση σε αποκλειστικό, υψηλής ποιότητας περιεχόμενο, μέσα από 15 κανάλια δικής της παραγωγής - COSMOTE CINEMA, COSMOTE SPORT & COSMOTE HISTORY - και συνολικά πάνω από 90 ψηφιακά κανάλια με πληθώρα από ποιοτικές επιλογές σε όλες τις κατηγορίες προγράμματος. Επίσης, παρέχει προηγμένες on demand υπηρεσίες για την παρακολούθηση περιεχομένου, έχοντας λανσάρει την πρώτη υβριδική συνδρομητική πλατφόρμα στη χώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα