ConnectPhone App: Eλληνική εφαρμογή που “διαφημίζει” την αλληλεγγύη


Μία εφαρμογή αλλιώτικη από τις άλλες. Ο λόγος για το ConnectPhone App, μία καινοτόμο ελληνική πλατφόρμα δωρεάν επικοινωνίας με έντονο κοινωνικό πρόσημο.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα app μέσω του οποίου ο χρήστης βλέπει βίντεο με διαφημίσεις και για κάθε βίντεο ο λογαριασμός του πιστώνεται με 5 σεντς. Μέσω του app μπορεί να έχει δωρεάν επικοινωνία ομιλίας και ανταλλαγής μηνυμάτων. Τις χρηματικές μονάδες που θα συγκεντρώσει μπορεί να τις αξιοποιήσει είτε για να πραγματοποιήσει δωρεάν κλήσεις προς σταθερά και κινητά σε όλο τον κόσμο, είτε να αποκτήσει δωρεάν εισιτήρια

για τα Μ.Μ.Μ., είτε να επιλέξει τη διανομή δωρεάν κουπονιών σίτισης για είδη πρώτης ανάγκης. Το σημαντικότερο όμως, είναι ότι χρήστης έχει τη δυνατότητα τις χρηματικές μονάδες να τις διαθέσει για φιλανθρωπική ενίσχυση οργανισμών, φορέων, ιδρυμάτων και MKO.

Γι΄αυτό και ο εμπνευστής της εφαρμογής Τάσος Κωτσογιαννίδης κάνει λόγο για εφαρμογή που “διαφημίζει” την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη.

Όπως οι ιδρυτές της εφαρμογής τονίζουν, πρόκειται για app απλό και εύκολο στη λειτουργία, που παρέχει σημαντικές διευκολύνσεις σε οικονομικά ανίσχυρους και σε ευαίσθητες ομάδες.

Συγκεκριμένα:

Φοιτητές και εργαζόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν δωρεάν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αφού θα μπορούν να εξαργυρώνουν τις χρηματικές μονάδες που έχουν συγκεντρώσει για την απόκτηση εισιτηρίων.

Συνταξιούχοι και ηλικιωμένοι θα είναι σε θέση να προμηθευτούν δωρεάν γάλα, ψωμί και άλλα βασικά αγαθά, μέσω των χρηματικών μονάδων που συγκεντρώνουν και τις οποίες θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν ως κουπόνια για αγορές σε συμβεβλημένα σούπερ-μάρκετ.

Μία από τις πιο σημαντικές δυνατότητες που παρέχει η εφαρμογή είναι το γεγονός ότι πρόσφυγες και μετανάστες μπορούν να επικοινωνούν δωρεάν με την πατρίδα, τους φίλους και τους συγγενείς τους, αφού οι χρηματικές μονάδες που συγκεντρώνουν θα τους επιτρέπουν να μιλούν σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα.

Όπως εξηγούν οι ιδρυτές της πλατφόρμας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή, να δημιουργήσουν τον προσωπικό τους λογαριασμό και να ξεκινήσουν να απολαμβάνουν τα οφέλη. Προσκαλώντας φίλους να «κατεβάσουν» και αυτοί την εφαρμογή, μπορούν να μιλούν δωρεάν μαζί τους κι εκείνοι με τη σειρά τους να κερδίζουν χρηματικές μονάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα