Champions League: Ξεκινάει η γιορτή - Όλο το σημερινό πρόγραμμα


Οι 32 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης βρίσκονται στην αφετηρία για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του πλανήτη. Η φάση των ομίλων του UEFA Champions League αρχίζει απόψε με σπουδαίες αναμετρήσεις, σε μια... περιπέτεια που θα διαρκέσει συνολικά έντεκα μήνες: από τις 26 Ιουνίου 2017, όταν διεξήχθησαν οι πρώτοι αγώνες της Α΄ προκριματικής φάσης, έως τον τελικό της 25ης Μαΐου

2018 στο «Ολιμπίσκι» του Κιέβου.

Η 1η αγωνιστική θα διεξαχθεί σήμερα και αύριο. Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους συγκρούονται στο πιο σπουδαίο ματς της πρώτης ημέρας. Επίσης για τον 4ο όμιλο, ο Ολυμπιακός δίνει σημαντικές εξετάσεις εντός έδρας κόντρα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, σε ένα παιχνίδι που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την προοπτική του στη συνέχεια, από τη στιγμή που θα ακολουθήσουν παιχνίδια με τα δύο «μεγαθήρια».

Στον 1ο όμιλο οι γηπεδούχοι είναι απόψε τα φαβορί. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απουσίασε για δύο χρόνια από την κορυφαία διοργάνωση και η επιστροφή της μάλλον θα συνοδευτεί με νίκη, αφού υποδέχεται τη Βασιλεία. Την ίδια ώρα, η Μπενφίκα φιλοξενεί την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και έχει επίσης τον πρώτο λόγο.

Στον 2ο όμιλο, η Μπάγερν αναμένεται να… ξεσπάσει στην Άντερλεχτ μέσα στο Μόναχο, μετά την ήττα το Σάββατο με 2-0 από τη Χόφενχαϊμ για το γερμανικό πρωτάθλημα. Πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι για τη… νέα Παρί Σεν Ζερμέν, με τους Νεϊμάρ, Μπαπέ και Καβάνι να επισκέπτονται τη Σκωτία για να αντιμετωπίσουν τη Σέλτικ.

Τέλος, στον 3ο όμιλο ξεχωρίζει το ντέρμπι της Ρόμα με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Ολίμπικο», τη στιγμή που η Τσέλσι δεν πρέπει να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» απέναντι στην -πρωτοεμφανιζόμενη στον θεσμό- Καραμπάχ.

1ος ΟΜΙΛΟΣ
21:45 Μπενφίκα - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
21:45 Μάντσεστερ Γ. - Βασιλεία

2ος ΟΜΙΛΟΣ
21:45 Μπάγερν Μονάχου - Άντερλεχτ
21:45 Σέλτικ - Παρί Σεν Ζερμέν

3ος ΟΜΙΛΟΣ
21:45 Τσέλσι - Καραμπάχ
21:45 Ρόμα - Ατλέτικο Μαδρίτης

4ος ΟΜΙΛΟΣ
21:45 Μπαρτσελόνα - Γιουβέντους
21:45 Ολυμπιακός - Σπόρτινγκ Λ.

Keywords
Τυχαία Θέματα