BMW Active Hybrid e-bike: Ορθοπεταλιές που ηλεκτρίζουν


Τα ηλεκτρικά ποδήλατα έχουν …ρεύμα. Και ρεύμα! Οι αυτοκινητοβιομηχανίες εδώ και πολλά χρόνια λανσάρουν – μετά από ένα νέο τους μοντέλο – ένα ποδήλατο, που πιθανόν να ταιριάζει με τη σχάρα ή το χώρο αποσκευών.

Η BMW έχει πιο προχωρημένες και σύγχρονες απόψεις για τα ποδήλατα. Το Active Hybrid e-bike είναι απόδειξη της φιλοσοφίας που έχει η βαυαρική φίρμα για τα ποδήλατα.

Το νέο της ποδήλατο είναι πρωτίστως ηλεκτρικό.

Κινείται – ως υποβοήθηση – από ένα ηλεκτρικό μοτέρ της Brose με ισχύ 250 W και ροπή 90 Nm, Διαθέτει αφαιρούμενη μπαταρία 504 Wh και παρέχει ενέργεια για την ηλεκτρική υποβοήθηση στα πετάλια χαρίζοντας αυτονομία έως 100 χιλιόμετρα.

Προσφέρεται με διάφορες λειτουργίες, από την οικολογική Eco έως και την τούρμπο! Επίσης, προσφέρεται με πολλές τεχνολογικές καινοτομίες, όπως micro USB και λειτουργία Bluetooth που επιτρέπουν στο χρήστη να συνδέσει το κινητό του στο ποδήλατο.

Τόσο το ηλεκτρικό μοτέρ, όσο και η μπαταρία έχουν ενσωματωθεί πλήρως στον αλουμινένιο σκελετό που κατασκευάζεται με τη μέθοδο της υδροδιαμόρφωσης, αναδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο την κομψή, αθλητική σιλουέτα του ποδηλάτου.

Επίσης, το πίσω φως LED έχει ενσωματωθεί στο αλουμινένιο φτερό, μεγιστοποιώντας την ασφάλεια και προσθέτοντας μία design νότα στο σύνολο. Η τιμή του; Κάτι παραπάνω από τα 3.800 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα