Τα 6 πρόσωπα που "απειλούν" το 2018

22:24 4/1/2018 - Πηγή: Pagenews

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι γνωστό ότι μπορεί και καταστρέφει με τις αποφάσεις του όχι μόνο τη φύση - βλέπε αποχώρηση των ΗΠΑ από τη Συνθήκη του Παρισιού- αλλά και ό,τι άλλο σταθεί εμπόδιο στην προσωπική του καριέρα. Αυτό και μόνο τον καθιστά ικανό να προκαλέσει παγκόσμια αναταραχή μέσα στο 2018. Ενδεχομένως και με τη βοήθεια του Κιμ Γιονγκ Ουν.

Ποιοι είναι όμως οι άλλοι υποψήφιοι που "απειλούν" το 2018.

Μέγκαν Μαρκλ

Η μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, η λαοφιλής Αμερικανίδα ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ έχει ξεσηκώσει

τους απανταχού λάτρεις των βασιλικών γάμων, με το μυστήριο να αναμένεται τον Μάιο. Ωστόσο, οι πιο υποψιασμένοι έχουν υπολογίσει ότι ο γάμος αυτός θα κοστίσει κάμποσες χιλιάδες λίρες στους Βρετανούς πολίτες.

Και αν υπολογίσει κανείς ότι όλα αυτά τα έξοδα θα γίνουν για να μπει η κουλούρα στην Μαρκλ, τότε σίγουρα το Brexit δεν είναι το μόνο που απειλεί την οικονομική ευημερία στη Μεγάλη Βρετανία.

Σατόσι Νακαμότο

Μπορεί κανείς να μη γνωρίζει την ακριβή του ταυτότητα αλλά ο Σατόσι Νακαμότο είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από το bitcoin. Στην ουσία πρόκειται για τον άνθρωπο που ανακάλυψε την τεχνολογία στην οποία βασίζονται τα ψηφιακά νομίσματα, που φέρονται να κατακτούν αργά αλλά σταθερά την παγκόσμια οικονομία.

Φούσκα ή όχι τα ψηφιακά νομίσματα έχουν κάνει αρκετούς πλούσιους και άλλους σίγουρα όχι. Εξάλλου ακόμα και τα ψηφιακά νομίσματα δεν παύουν να είναι χρηματιστήριο.

Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Ο πάλαι ποτέ μεγιστάνας των ιταλικών μίντια, άρχοντας των μπούγκα μπούγκα και πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι επανέρχεται στην ιταλική πολιτική σκηνή με άγριες διαθέσεις.

Οι εκλογές στην Ιταλία θα γίνουν στις 4 Μαρτίου και ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έχει ήδη βάλει τα θεμέλια της δυναμικής του επανόδου. Και βάσει της προϋπηρεσίας του, σίγουρα πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι , ναι, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, μπορεί να καταστρέψει το 2018.

Ρούπερτ Μέρντοχ

Μπορεί ο Ρούμπερτ Μέρντοχ να τάραξε τα παγκόσμια μίντια αλλά με την πώληση του αιώνα - δηλαδή την πώληση της 21st Century Media στην Walt Disney- ο Αυστραλός - πολιτογραφημένος Αμερικανός - μεγιστάνας των Μ.Μ.Ε., αναμένεται να συνεχίζει να κλονίζει τα δεδομένα της ενημέρωσης.

Με τα παγκόσμια μίντια να γνωρίζουν ριζικές αλλαγές πλέον, σε δομές και ιδιοκτήτες, ο Ρούπερτ Μέρντοχ συγκαταλέγεται μεταξύ εκείνων που θα μπορούσαν να προκαλέσουν αναταραχή στα πράγματα και μέσα στο 2018.

#MeToo
Ελάχιστοι έχουν απομείνει στο Χόλιγουντ που να μην συγκαταλέγονται ανάμεσα σε θύτες, θύματα ή γνώστες κάποιου σεξουαλικού σκανδάλου.

Είτε είχε να κάνει με τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν είτε όχι. Ολόκληρη η κοινωνία του κινηματογράφου έχει σειστεί συθέμελα από τον τυφώνα "Χάρβει" και αν οι αποκαλύψεις έμοιαζαν αν μην έχουν τέλος το 2017, πολλές είναι οι πιθανότητες το 2018 να γυρίσουν μπούμερανγκ.

Ντόναλντ Τραμπ

Η ερώτηση για το αν οι πράξεις του Αμερικανού Προέδρου μπορούν να έχουν καταστροφικές συνέπειες μέσα στο 2018, δε θα μπορούσε παρά να είναι ρητορική.

Κλιματική αλλαγή και το περίφημο "κουμπί" του Κιμ Γιονγκ Ουν εξάλλου αποδεικνύουν ήδη περίτρανα ότι ο Ντόναλντ Τραμπ και είναι ικανός να καταστρέψει ότι εμφανιστεί στο διάβα του αλλά και θέλει να εξαφανίσει ότι δεν λειτουργεί προς το δικό του προσωπικό συμφέρον.

Keywords
Τυχαία Θέματα