2016: Πτώση του ρυθμού αύξησης των εσόδων της Huawei


​H Huawei, ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές εξοπλισμού τηλεπικοινωνιών στον κόσμο, ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες ότι αναμένει μείωση του ρυθμού αύξησης των εσόδων στο 32% και προβλέπει μεγαλύτερες αβεβαιότητες για την επόμενη χρονιά.

Η εταιρεία ανέφερε κέρδη που φτάνουν τα 74,8 δισ. δολάρια.

Ο ρυθμός αύξησης των εσόδων αυτή τη χρονιά φαίνεται να μειώνεται σε σχέση με πέρυσι που ήταν στο 35% και ανέφεραν ότι αναμένουν

μεγαλύτερες πολιτικές και οικονομικές αβεβαιότητες για το 2017.

"Παρ' όλα αυτά, παραμένουμε εστιασμένοι στη στρατηγική μας και κάνουμε υπομονή διατηρώντας την πορεία που μας επιτρέπει να καινοτομούμε και να δημιουργούμε πραγματική αξία για τους πελάτες μας", αναφέρει εκπρόσωπος της εταιρείας.

Η παραπάνω δήλωση ανακαλύφθηκε από το Reuters και προοριζόταν για τους υπαλλήλους της εταιρείας ως μήνυμα για τη νέα χρονιά. Η Huawei στόχευε σε συνολικά έσοδα ύψους 70 δισ. δολάριων μέχρι το 2018.

Η εταιρεία έγινε η πρώτη κινέζικη, που κατάφερε να πουλήσει περισσότερα από 100 εκ. smartphones μέσα σε ένα χρόνο (το 2015), όπου ξεπέρασε τις δυσκολίες της αγοράς με ένα ποσοστό 44%. Αυτό βοήθησε τη Huawei να αυξήσει τα συνολικά της έσοδα κατά 32% σε 36,9 δισ. yuan σε σχέση με τα 27,9 δισ. yuan της προηγούμενης χρονιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα
2016, Πτώση, Huawei,2016, ptosi, Huawei