Ζόμπι στην Ελλάδα;

Η λογοτεχνία του φανταστικού αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή είδη λογοτεχνίας παγκοσμίως. Στη χώρα μας έχει φανατικούς φίλους, οι όποιοι αυξάνονται συνεχώς, ενώ μας έχει χαρίσει και σπουδαίους συγγραφείς.

Την ίδια απήχηση έχουν και οι ιστορίες με ζόμπι που έλκουν διαχρονικά το ενδιαφέρον του κοινού σε παγκόσμιο επίπεδο, μέσα από την προβολή κινηματογραφικών ταινιών, με χαρακτηριστικότερες εκείνες του George Romero, ενώ στις μέρες μας τηλεοπτικές παραγωγές όπως η σειρά «Walking Dead» θεωρούνται εξαιρετικά δημοφιλείς.

Κάπως έτσι σκέφτηκαν και οι εκδόσεις iWrite και

διενήργησαν διαγωνισμό για νέους συγγραφείς με θέμα τους “νεκροζώντανους”, αλλά με ιστορίες που θα λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα.

To τολμηρό εγχείρημα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και το αποτέλεσμα είναι ένα βιβλίο με διηγήματα εξαιρετικά υψηλού επιπέδου.

Η εκδήλωση που έλαβε χώρα στον πολυχώρο “ΑΙΤΙΩΝ” ήταν απόλυτα πετυχημένη, με πλήθος κόσμου και εξαιρετικούς ομιλητές στο πάνελ.

Το βιβλίο “Ζόμπι στην Ελλάδα” μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα μεγάλα βιβλιοπωλεία της Αθήνας καθώς και στο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο iwrite.gr, στην τιμή των 18 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα