Ζευγάρι έφηβων Βρετανών σκότωσε τη μάνα και την αδερφή της κοπέλας και είδαν ταινία (εικόνες)

Η 14χρονη σκότωσε μαζί με τον φίλο της, τη μητέρα και την αδελφή τηςΚίνητρο η ζήλιαΤο ανήλικο ζευγάρι μετά τις δολοφονίες έκανε σεξ, μπάνιο μαζί και στη συνέχεια είδαν τη σειρά ταινιών TwilightΚαταδικάστηκαν και οι δύο

Με ένα αποτρόπαιο έγκλημα που συνέβη τον Απρίλιο του 2016 ασχολείται το BBC με σημερινά του δημοσιεύματα.

Ο λόγος για την διπλή δολοφονία που διέπραξαν δύο έφηβοι, η Κίμ Έντουαρντς και ο Λούκας Μάρκαμ, 14 χρονών και οι δύο, με θύματα την μητέρα – 49 ετών – και την αδελφή της 14χρονης – 13 ετών.

Σύμφωνα

με το BBC, οι δύο δράστες καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 20 ετών, ενώ αργότερα το δικαστήριο μείωσε σε ποινή κάθειρξης 17,5 ετών.

Τα ονόματά τους δημοσιοποιήθηκαν με άδεια από το δικαστήριο.

Η Κιμ Έντουαρντς και ο Λούκας Μάρκαμ

Όπως αναφέρει το BBC, πιστεύεται πως είναι οι νεότεροι δολοφόνοι που λειτούργησαν ποτέ, ως ζευγάρι.

Ο Λούκας Μάρκαμ ομολόγησε πως χρησιμοποίησε ένα κουζινομάχαιρο για να μαχαιρώσει – τουλάχιστον 10 φορές – και τα δύο θύματα στο λαιμό την ώρα που κοιμούνταν.

Η μητέρα Ελίζαμπεθ Έντουαρντς, αντιστάθηκε αρκετά προκειμένου να σώσει τη ζωή της, όμως κατέληξε στα χέρια του 14χρονου, ο οποίος παρά τις μαχαιριές, της προκάλεσε ασφυξία πιέζοντας ένα μαξιλάρι στο πρόσωπό της.

Η Έντουαρντς, που βοήθησε στον σχεδιασμό των δολοφονιών, αρνήθηκε την ενοχή της λέγοντας πως είχε το ακαταλόγιστο λόγω μιας ψυχολογικής διαταραχής που δεν την άφηνε να κάνει σωστές κρίσεις. Το δικαστήριο ωστόσο αποφάσισε την ενοχή της.

Η μητέρα Ελίζαμπεθ Έντουαρντς και η 13χρονη κόρη της Κέιτι Έντουαρντς που βρέθηκαν νεκρές στα κρεβάτια τους

Συγκεκριμένα, ο Λούκας, μπήκε στο σπίτι της Κιμ, από το παράθυρο του μπάνιου μετά από σύνθημα που έδωσε στη 14χρονη πετώντας τρεις πέτρες στο παράθυρο προκειμένου να δηλώσει την παρουσία του.

Μετά τους φόνους, σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, το ζευγάρι έκανε σεξ, μπάνιο μαζί και στη συνέχεια είδαν τη σειρά ταινιών Twilight μέσα στο σπίτι που είχαν μόλις .

Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν 36 ώρες αργότερα ενώ στην αστυνομία είχε καταγγελθεί η εξαφάνισή τους.

Σύμφωνα με το BBC το κίνητρο της διπλής αυτής δολοφονίας ήταν η ζήλια, αφού η Κιμ υποστήριζε πως η μητέρα της αγαπούσε την αδερφή της περισσότερο.

Κατά την απολογία της η Κιμ δήλωσε ανακουφισμένη καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά «Η μαμά μου δεν θα χρειάζεται πια να τα βρει μαζί μου». Η ίδια, είπε στην αστυνομία πως ποτέ δεν τα πήγαινε καλά με τη μαμά της.

Συνομιλία της Κιμ με τη μητέρα της στο facebook 10 μόλις ημέρες πριν τις δολοφονίεςΟ Λούκας και η Κιμ
Keywords
Τυχαία Θέματα