Υψηλοί τόνοι σε παρέμβαση του Ευκλείδη Τσακαλώτου (video)

Υψηλοί τόνοι επικράτησαν μετά την ομιλία του Μάκη Βορίδη, κατά την παρέμβαση του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου. Ο υπουργός ξεκίνησε την παρέμβασή του κάνοντας λόγο για «λεκτικές υπερβολές του Μάκη Βορίδη».

Στην τοποθέτηση του, ο κ. Τσακαλώτος μιλούσε για τα πρωτογενή πλεονάσματα και ειδικά σε αυτά του 2019, όταν ο κ. Χατζηδάκης άρχισε να φωνάζει και να τον διακόπτει.

«Επειδή είστε έξυπνος και θεωρώ ότι είστε έξυπνος άνθρωπος, κάνετε τη διακοπή για να μην

γίνει συζήτηση», είπε ο υπουργός Οικονομικών στον κ. Χατζηδάκη. «Σας το λέω ευθέως ότι διακόπτετε γιατί δεν θέλετε να ακούσετε την αλήθεια», συμπλήρωσε ο κ. Τσακαλώτος με τον κ. Χατζηδάκη να αντιδρά και να φωνάζει: «Έχετε πουλήσει την ψυχή σας».

Η τελευταία αυτή ατάκα προκάλεσε την έντονη αντίδραση του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, ο οποίος χτύπησε το χέρι του στο έδρανο απαντώντας: «Έλα τελείωνε τώρα».

Η ένταση προκάλεσε την παρέμβαση του αντιπροέδρου της Βουλής, Γιώργου Βαρεμένου, ο οποίος επιχείρησε επιβάλλει την τάξη να φωνάζοντας: «Κ. Χατζηδάκη, κ. Χατζηδάκη, μισό λεπτό, πολύ ψυχοπάθεια έχει πέσει εδώ μέσα», αναφερόμενος στα επαναλαμβανόμενα σχόλια των βουλευτών της ΝΔ περί ψυχής…

Keywords
Τυχαία Θέματα