Υψηλά σκορ για την ΕΡΤ στην τηλεθέαση

Πραγματικά σαρωτικά ήταν τα νούμερα τηλεθέασης της ΕΡΤ κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρες (Σάββατο 3.11) και τη μετάδοση των αγώνων της Super League.

Πιο συγκεκριμένα, ο αγώνας μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ έδωσε στην ΕΡΤ1

μέσο τηλεμερίδιο 25,8% το οποίο έφτασε μέχρι και το 32,4%, ενώ σάρωσε στους άνδρες ηλικίας 25-44 με ποσοστό 43,7%, με 1.856.147 τηλεθεατές να παρακολουθούν τον αγώνα για τουλάχιστον ένα λεπτό.

Τον αγώνα του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ παρακολούθησαν 1.531.051 τηλεθεατές για τουλάχιστον ένα λεπτό, με το μέσο τηλεμερίδιο να ανέρχεται στο 23,2%, αγγίζοντας ακόμα και το 32,8%, ενώ για τους άνδρες ηλικίας 25-44 ετών το μέσο τηλεμερίδιο ανήλθε σε 27,3%.

Σύμφωνα με πηγές από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, τα στοιχεία αυτά είναι που ενοχλούν όσους θυμήθηκαν εσχάτως ότι «η ΕΡΤ δεν είναι καλή», άποψη που προφανώς δεν συμμερίζονται οι τηλεθεατές.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι αγώνες μεταδόθηκαν σε υψηλή ευκρίνεια μέσα από την δοκιμαστική «επίσημη πρώτη» του αθλητικού καναλιού της ΕΡΤ, που εξέπεμψε μέσα από τη συχνότητα του EPT HD, με λογότυπo ΕΡΤ Sports HD

Keywords
Τυχαία Θέματα