Υπό «ομηρία» οι πολίτες της Θεσσαλονίκης λόγω επίσχεσης στον ΟΑΣΘ

Χωρίς λεωφορεία από σήμερα η ΘεσσαλονίκηΤην Τρίτη η κρίσιμη συνάντηση με τον υπουργό ΜεταφορώνΣυνθήκες κυκλοφοριακής συμφόρησης στη συμπρωτεύουσα

Χωρίς αστικά λεωφορεία είναι από σήμερα η Θεσσαλονίκη, λόγω της επίσχεσης εργασίας που άρχισαν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ.

Εργαζόμενοι

περιφρουρούν από τις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας τα αμαξοστάσια, όπως αποφάσισαν σε έκτακτη συνεδρίασή τους, ώστε να μην κινηθεί κανένα λεωφορείο, κρατώντας σε «ομηρία» τους πολίτες της πόλης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του συνδικάτου εργαζομένων Δημήτρη Τσερμενίδη «δεν έχουν καταβληθεί ακόμη τα δεδουλευμένα των μηνών Μαρτίου και Απριλίου και δεν έχει εξοφληθεί το δώρο του Πάσχα, ποσό συνολικού ύψους 6,3 εκατ. ευρώ».

Ο κ. Τσερμενίδης ανέφερε ακόμη ότι οι εργαζόμενοι θα παραστούν στη συνάντηση που έχει συγκαλέσει την Τρίτη ο υπουργός Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης.

Με ασφαλιστικά μέτρα σκέφτεται να απαντήσει η διοίκηση του Οργανισμού.

Μποτιλιάρισμα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης

Συνθήκες κυκλοφοριακής συμφόρησης παρατηρούνται από το πρωί στη Θεσσαλονίκη. Η επίσχεση εργασίας, που πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, εκτός από ταλαιπωρία στο επιβατικό κοινό, προκάλεσε μποτιλιάρισμα σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, ενώ γεμάτες είναι οι πιάτσες των ταξί.

Πυκνή είναι η ροή των οχημάτων στις οδούς Τσιμισκή, Κ. Καραμανλή, Εγνατία, Βασ. Όλγας, όπου η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται με χαμηλές ταχύτητες.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στην Περιφερειακή Οδό, όπου νωρίτερα σημειώθηκε σύγκρουση δύο αυτοκινήτων, με υλικές ζημιές, στο ύψος του Επταπυργίου (κατεύθυνση προς δυτικά).

Keywords
Τυχαία Θέματα