Υπό κατάληψη η κοσμητεία της Νομικής από την ομάδα «Ρουβίκωνας»

Η κατάληψη φέρεται να είναι αντίποινα σε παλιότερο περιστατικό

Υπό εξέλιξη βρίσκεται κατάληψη στο γραφείο του Κοσμήτορα της Νομικής Σχολής Αθηνών από την αντιεξουσιαστική ομάδα «Ρουβίκωνας».

«Εμείς σήμερα, Τετάρτη 15 Μάρτη, κάποιες εβδομάδες μετά την αθλιότητα της απέναντι στον Κουφοντίνα, επισκεφτήκαμε την κοσμητεία της νομικής καταλαμβάνοντας το χώρο και τους υπενθυμίσαμε ότι η επίθεση σε κάθε σύντροφο μας πολιτικό κρατούμενο είναι επίθεση σε όλους και όλες. Είναι επίθεση σε όλη την αγωνιζόμενη

κοινωνία και σαν τέτοια θα αντιμετωπίζεται πάντα από τον κόσμο του αγώνα», αναφέρουν τα μέλη του Ρουβίκωνα σε κείμενο που δημοσιεύτηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Η κατάληψη φέρεται να είναι αντίποινα μετά από πρόσφατο περιστατικό στην Νομική: «Στις 14/12 κάποια τέτοια τσιράκια, με επικεφαλής την κοσμήτορα Διονυσία Καλλινίκου, κουκουλωμένα θρασύδειλα κάτω από το θεσμικό κουρέλι που λέγεται Κοσμητεία της Νομικής σχολής, θέλησαν να δείξουν τα δόντια σε όσους βρίσκονται σε πόλεμο με τα αφεντικά τους. Προχώρησαν σε λοκ άουτ της νομικής, κλείνοντας τις εισόδους της σχολής με ΜΑΤ και απαγορεύοντας την προγραμματισμένη εκδήλωση με θέμα την άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα κατά την οποία θα γινόταν και τηλεφωνική παρέμβαση του ίδιου του συντρόφου μέσα από τη φυλακή», υποστηρίζει η αντιεξουσιαστική ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα