Υπάλληλοι της Apple πέφτουν στην… τζαμαρία των νέων γραφείων και τραυματίζονται

Ο ένας μετά τον άλλο οι υπάλληλοι της Apple πέφτουν πάνω στην… τζαμαρία του ολοστρόγγυλου υπερπολυτελούς κτιρίου, που θυμίζει διαστημόπλοιο, στο οποίο στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με τον Guardian, παρά τις προειδοποιήσεις ότι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει πού τελειώνουν οι πόρτες και πού ξεκινά ο τοίχος, τουλάχιστον τρεις υπάλληλοι, τον πρώτο μήνα απασχόλησής τους, έπεσαν πάνω στην

τζαμαρία με τέτοια φόρα που χρειάστηκε να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Το Apple Park είναι ένα τεράστιο τετραώροφο, στρογγυλό κτίριο κατασκευασμένο από γυαλί και μέταλλο. Μάλιστα για την κατασκευή του έχουν χρησιμοποιηθεί τα μεγαλύτερα και βαρύτερα κομμάτια γυαλιού που έχουν ποτέ εγκατασταθεί σε κτίριο, η επιφάνεια των οποίων είναι κυρτή.

Οι υπάλληλοι ανέφεραν ότι αντιμετωπίζουν το εν λόγω πρόβλημα από τότε που άνοιξαν τα γραφεία πέρυσι, η χρήση τους, όμως, ήταν ακόμα περιορισμένη.

Σύμφωνα με το Bloomberg, οι υπάλληλοι κοιτάζουν τα iphone τους με αποτέλεσμα να μην βλέπουν την τζαμαρία. Αρχικά τοποθετούσαν κίτρινα χαρτάκια υπενθύμισης στις πόρτες, αυτά, όμως, αφαιρέθηκαν καθώς δεν ταίριαζαν με το design του κτιρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα