Ξεσπούν οι συγγενείς του άτυχου σμηναγού – «Θα έρθουν με ελικόπτερα οι πολιτικοί στην κηδεία» (video)

Ξεσπούν οι συγγενείς του Γιώργου Μπαλταδώρου, του αδικοχαμένου σμηναγού που έφυγε από τη ζωή εν ώρα καθήκοντος, όταν το Mirage 2000-5 του κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Σκύρου.

Ένα εικοσιτετράωρο μετά την τραγωδία, η θεία του άτυχου πιλότου, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon έστρεψε τα βέλη της, εκτός των άλλων, εναντίον των πολιτικών.

«Οι Έλληνες χάσαμε έναν αετό», λέει με «σπασμένη» φωνή η θεία του, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή Live News.

Με

κόπο προσπαθεί συγκρατήσει τα δάκρυά της. Όμως, βρίσκει τη δύναμη και απευθύνει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση να μην ξεχαστεί ο Γιώργος Μπαλταδώρος όταν «σβήσουν τα φώτα».

«Θέλω να σας πω δυο λόγια. Θέλω πρώτα, όχι με e-mail να στέλνουν συλλυπητήρια στους γονείς. Σας παρακαλώ αυτό να πείτε στους μεγάλους. Δεύτερον, θέλω να σταθούν στο πλάι αυτής της γυναίκας. Και στα παιδάκια του. Να τους στηρίξουν. Γιατί αυτό το παιδί (σ.σ. εννοεί ο Γιώργος Μπαλταδώρος) είχε δυο μικρά παιδιά. Είχε μια νέα γυναίκα, έχει δυο γονείς. Έχει έναν αδερφό. Κατέρρευσαν όλοι. Ήμασταν στο σπίτι του και δεν μπορούσαμε να συνεφέρουμε κανέναν. Εδώ το χωριό είναι χαροκαμένο σήμερα. Όλοι μας. Να μην τους ξεχάσουν. Όχι μόνο όταν είναι οι κάμερες… Γιατί τους ξεχνάνε εύκολα», είπε.

«Θα έρθουν στην κηδεία»;

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι το ένα από τα δύο παιδιά του Γιώργου Μπαλταδώρου βρίσκονταν στο χωριό για τις ημέρες του Πάσχα. Ωστόσο, ο Γιώργος Μπαλταδώρος επρόκειτο να πάει στο Κορφοβούνι για να δει τους γονείς του, να πάρει το παιδί του και να επιστρέψουν στην Αθήνα.

«Τώρα τι; Τι να δει το παιδί αυτό τώρα; Αυτό το παιδί, άξιζε ένας υπουργός να πάρει ένα τηλέφωνο τους γονείς και να τους συλλυπηθεί. Όχι να ακούσουν από την τηλεόραση… Με πνίγει το δίκιο», λέει η θεία του άτυχου σμηναγού.

«Θα έρθουν οι πολιτικοί εδώ; Δεν πιστεύω να ‘ρθουν οι πολιτικοί. Αν έρθουν με τα ελικόπτερα απέναντι στο γήπεδο, θα ‘ρθουν. Θα ‘ρθουν με τα ελικόπτερα και θα φύγουν με τα ελικόπτερα», πρόσθεσε.


Πηγή: Epsilon

Keywords
Τυχαία Θέματα