Ξεσπάει μέσα από τις φυλακές ο 29χρονος ηθοποιός – «Καταρρέει η μισή κατηγορία του ταξιτζή»

Ο ηθοποιός αναφέρει ότι έχει καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης και περιμένει την εξέλιξή τουΜιλάει για την κακή ψυχολογική του κατάσταση μέσα στις φυλακές«Ζητάω, αν ο νόμος προβλέπει ότι ο βιαστής πρέπει να βγει στη δημοσιότητα, να βγει. Αλλά να σιγουρευτούμε παιδιά», σημείωσε μεταξύ άλλων

Τη σιωπή του «σπάει» μέσα από τις φυλακές ο ηθοποιός που κατηγορείται για τον βιασμό οδηγού ταξί, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι καταρρέουν οι κατηγορίες του ταξιτζή, καθώς προκύπτει από το στίγμα των κινητών ότι δεν ήταν μαζί για μισή ώρα.

«Έχω

κάνει μια αίτηση αποφυλάκισης αυτή τη στιγμή, η οποία περιμένω να δούμε τι και πώς. Η κατάσταση όσον αφορά τα νομικά είναι αυτή.
Από εκεί και έπειτα, η κατάσταση η ψυχολογική δεν είναι ευχάριστη και για μένα και για την οικογένειά μου και για τους ανθρώπους μου.
Στην ουσία η κατηγορία βασίζεται σε δύο σκέλη, ας πούμε που το ένα ταιριάζει με το άλλο και κατηγορούμαι ότι του έριξα κάτι στον καφέ του, από αυτά που είχα μαζί μου και ότι μετά, για μισή ώρα, ήταν αναίσθητος και ότι ασέλγησαν πάνω του. Ό,τι του φανεί του λωλοστεφανή!
Το στοιχείο που έχει βγει από την ίδια την εταίρας του, στην οποία εργαζόταν ο οδηγός ταξί είναι ότι πολύ απλά επαληθεύει αυτό που έχω πει εγώ εξ αρχής και στην ανακρίτρια και στον εισαγγελέα», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Όπως είπα και στην ανακρίτρια, ξεκινήσαμε για μία ηλίθια βόλτα και στο πεντάλεπτο-δεκάλεπτο τον έχασα από τα μάτια μου. Για μισή ώρα, 32 λεπτά δεν ήμασταν μαζί. Προκύπτει από το στίγμα των κινητών. Καταρρέει ο ισχυρισμός του σε μεγάλο βαθμό. Είμαι ένα μήνα μέσα και κάποιες μέρες. Γιατί να είμαι μια ώρα μέσα αν δεν έχω κάνει κάτι; Θα είμαι μέσα μια βδομάδα ή πέντε χρόνια ακόμα; Αυτό είναι το ψυχοφθόρο. Θα έχει ένα τέλος αυτό κάποια στιγμή; Και πώς γίνεται να κατηγορείς κάποιον; Λες ότι κατηγορώ κάποιον και πάει φυλακή; Ζητάω, αν ο νόμος προβλέπει ότι ο βιαστής πρέπει να βγει στη δημοσιότητα, να βγει. Αλλά να σιγουρευτούμε παιδιά. Θα βγουν μετά αυτοί για δυσφήμιση;» αναρωτήθηκε στη συνέχεια ο ηθοποιός

Στη συνέχεια, μιλώντας για τις μέρες που περνάει στη φυλακή αναφέρει χαρακτηριστικά: «Τώρα δεν είμαι πολύ καιρό μέσα, αλλά γιατί να είμαι ακόμη και μια ώρα, από τη στιγμή που δεν έχω κάνει κάτι; Και αυτό που είναι το πιο ψυχοφθόρο είναι ότι δεν ξέρεις που θα καταλήξει αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα