Ξεσπά η αδερφή της 32χρονης Δώρας: Αυτός δεν είναι πατέρας, είναι τέρας (εικόνα)

Την έντονη αντίδραση της αδερφής της άτυχης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, που δολοφονήθηκε άγρια στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών στα Άνω Πατήσια, το απόγευμα της Τετάρτης, προκάλεσε η στάση του πατέρα τους.

Δείτε επίσης: Μυστήριο με τον φόνο της 32χρονης στα Πατήσια – «Ήταν πληρωμένος δολοφόνος»

Δείτε επίσης: Θρίλερ με θανάσιμα τραυματισμένη γυναίκα στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών

Δείτε επίσης: Νέα

στοιχεία για τη δολοφονία της 32χρονης – Βίντεο ντοκουμέντο λίγη ώρα πριν τη δολοφονία

«Αυτός δεν είναι πατέρας είναι τέρας, χρόνια τώρα δεν είχαμε καμία σχέση και η αδελφή μου πλήρωνε τα χρέη του», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η αδερφή της 32χρονης Δώρας.

Νωρίτερα, η αδερφή της Δώρας είχε αναρτήσει φωτογραφίες με τις οποίες αποχαιρετούσε την πολυαγαπημένη της αδερφή: «Αδελφη μου αιμα μου εφυγες νωρις..σε περιμενω να γυρισεις κ ακομη δεν γυρισες..ησουν αδελφη μανα κ πατερας μαζι κ τωρα μας αφησες μονους μας..σε σκοτωσανε αδικα κ ησουν ενας αγγελος…σε περιμενω να γυρισεις ησουν η ζωη μου ολη..».

«Αδελφη μου ομορφη ψυχη μου βασανισμενη που μας στηριξες κ μας μεγαλωσες με τις δυναμεις σου…ησουν μανα κ πατερας μας..σπουδασες τα αδελφια σου για να τα δεις καποια μερα ψηλά ησουν σε ολα το στηριγμα μας κ το παραδειγμα μας..εφυγες αδικα αλλα εγω σε περιμενω ακομα..γιατι μου ειχες πει θα γυρισεις απο τη δουλεια..να παμε βολτα..εδω ειμαι σε περιμενω».

Δείτε επίσης: Αυτή είναι η 32χρονη που δολοφονήθηκε άγρια στο Β’ Νεκροταφείο (εικόνες)

Δείτε επίσης: Δολοφονία 32χρονης στο Β’ νεκροταφείο: Τα βασικά σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. (εικόνες)

Keywords
Τυχαία Θέματα